indefinite leave to remain ingilteredeki arkadaslar
slm arkadaslar ben iki bucuk ay oldu suresiz oturum icin postayla bas vurdum hala gelmedi .... ne kadar suruyor bu sure bilgisi olan arkadaslar yorumlarini yazarlarsa sevinirim ....simdiden tsklerrr
normalde benim duydugum vizenin bitmesine 28 gun kala gonderecekmissin sayet erken den gonderdiysen bu durumda vizenin bitmesine yakin bir sureye kadar bekletiyorlarmis , senin vizen tam olarak ne zaman bitiyor ve ne zaman indefinite leave to remain vizesi icin basvurdunuz ,
kardes ben 28 gun dolduk tan sonra 3 -4 gun sonra gonderdim benim vizem su anda bitmis durum da bizim bir arkadas var o benden sonra gonderdi ama o almis vizeyi fax felan gondersem nsl olur acaba bilmiyorum
yani vizen dolduktan 3-4 gun sonrami gonderdin yoksa v ize surenin bitmesine 28 gun kalami , bide butun evraklarin tamammiydi , mesela life inthe uk test sonucu , evraklar , sanirim evlisin ve esinle yasiyosun ( yok eger esinle yasadigini ispatlayamazsan vermiyolar o vizeyi ) bide home office 'e nasil ulasabilirsinki ? Fax la yada telle ulasabiliyosan bi denemende yarar var , yinede tam olarak ogrenmenin yolu onlarla iletisime gecmek sanirim
yokkk kardes 28 kala gonderdim evet evliyim evraklarim tamam di life in uk test felan banka hesaplari counsiil tax pay slips vesaier vesaire bekliyoruz bakalim hayirlisi ile gelir insallah beklemek te cok z\orr amaolsun
Ozzy4ever. sen son iki yil icinde turkiye'ye tagil amacli gittinmi. Benin vizemde yerlesim. Bu yaz tr ye ailemi ziyarete vitmek istiyorum sorun olurmurmu acaba Sen iki yillik vizeni tamamlamissin insallahta suresiz vizeni alicaksin. O yuzden senin bu konulari dahs iyi bilecegini dusunuyorum.
herkese oncelikle selam lar arkadaslar iki bubuk ay beklememin sonunda dun vizem geldi allaha cok sukur vatana millete hayirli olsun ) cok guzel bir duygu ozgur kuslar gibiyim simdi gercek ten ...darisi herkesin basina diyim
herkese oncelikle selam lar arkadaslar iki bubuk ay beklememin sonunda dun vizem geldi allaha cok sukur vatana millete hayirli olsun ) cok guzel bir duygu ozgur kuslar gibiyim simdi gercek ten ...darisi herkesin basina diyim
hayirli olsun kardes cok sevindim valla kac gundur senden bu sevindirici haberi bekliyodum cunku bende yakin bi zaman sonra basvuru yapacagim indefinite vizesi icin ama sen butun evraklari gonderdim hala ses yok vize surem bile doldu deyince bende sasirmistim , ama simdi cok sevindim bu habere , bugun sana olan yarin bizim basimiza gelcek