ımkansız bır durum yasıyorum lutfen bılgısı olan yardımcı olsun
esımın gorevı ıcın 3,5 yıl once londraya gıttık ben tatıl ıcın 25 gun once 15 gunlugune ankaraya geldım 4,5 aylık bebegımle beraber kızım londra da dogdu pasaport ıuslemlerının hepsı tamam ama vızeye basvurmamısız bunu ıstanbul havalanında ogrendım tekrar ankara ya donus yaptım vıze ıslemlerııcın bır turla gorustum gereken tum evrakları yolladım ve 19 02 2008 de basvuryu ankara buyukelcılıgıne yaptım 3 cocugum ve esım londrada benım 2011 yılına kadar vızem var ve yesıl pasoportluyum
kızım ıcın vıze ıslemı beklıuyoruz ama bu kadar bekleyecegımı tahmın etmıyordum yapmam gerken baska ıslem varmı bışgılerınızı paylasırsanız sevınırım
sımdıden tskler
vizeye basvurdugunda sana bi numara veriyorlar CSC-TR ile baslayan o numarayla vizenin durumunu asagidaki linkten takip edebilirsin, Allah yardimcin olsun
tskler selena
emın ol sabah 9 da baslıyorum aksama kadar kac kez tıklıyorum oweb sayfasını tel nosuna ulasamsdım dırek konusabılecegım bırılerı varmı bu konuda onu da bılmıyorum tabı
pazartesı kesın gelır dıye bekledım pazartesı de bıttı
yarın ıcın umut edıyorum ne olur dua edın
csc sayfasında o meshur soz yazıyor arrıved at the vısa sectıon
her sey ıcın tskler
berrana merhaba. dependent visa içinmi başvurdun? ne vize si için başvurdun öğrenebilir miyim? anladığım kardarıyla eşin orda work permit ile kalıyor. bende dependent visaya eşim için başvurdum ama hala bizede bi netice gelmedi. 13 şubattan beri bekliyoruz ve senin gibi günde defalarca web sitesini kontrol ediyoruz. üstelik eşimin schengen vizesi bile var. sitede yazana göre bunun çok büyük faydası varmış ama biz hala o faydayı göremedik!
bu arada sen nasıl 19 02 2008 de basvuryu ankara buyukelcılıgıne yaptın? bildiğim kadarıyla world bridge den başka vize başvuru merkezi yok...
bol sabır...
esım dıyanette gorevlı 2011 e kadar oturum ıznı var esımden dolayı benım ve cocuklarımında var yanlız 4,5 ay once dogan bebegıme vıze almamaısz ve ben vıze almadan tatıle geldım tum sorun burda setur turızmle basvurdum o tarıhte gıttıgımız yer buyukelcılıktı sanırım ama ben 15 gun ıcın geldım bugun 26,gunum ve elımızden hıcbırsey gelmıyor kımse vıze ıcın basvurdugum belgelerın su an nerde oldugunu soyleyemıyor ve beklemeye tahammulum yok cocuklar ve esım orda ben bebegımle burdayız
vıze ıslemlerııcın bekledıgım ıse 4,5 aylık bebegım hızlandırma adına hıcbırsey yapılamıyor
3,5 yıldır londra da yaıyorum emın olun boyle bıur durum ıngılız vatandasına olsa cocuklardan dolayı anında vızesı yapılırdı ama burda bıle bız hıocbırsey yapamıyoruz
basvurdugum vıze oturum ıznı ıcın cunku benım ve esımın vızesı bu sekılde
sen galiba yeni doğan çocuğunuz için oradan vizeye başvurmalıydın... ordan başvurduğun takdirde dediğin gibi bu kadar bekletilmezdin. bundada da bir hayır vardır inşallah... bence artık canını daha fazla sıkma, biraz daha bekler gibisin... İŞinin bir an önce hayırlı sonuçlanmasını dilerim.
tskler hakan bıraz daha bekler gıbısın demısın ya cok uzuldum
ve bugunde gelmedı vızem bır de nette arastırma yaparken bır adres buldum dosya no mu ve pasaport no mu gırdıgımde boyle dosya yok dıuyorlar rıca etsem sızde gırsenız herkese aynı seylerımı yazıyorlar merak ettım sımdıden tskler http://portal.kocturizm.com/vac/index_t.asp
gırıp benı bılgılendırırsenız sevınırım