İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

ilk mesajim , bir kac sorum olucak

Seçenekler Stil
Alt 26.03.2010   #1
ridvand
Çaylak Üye

Yazılar: 2
ilk mesajim , bir kac sorum olucak

Iyi gunler. Oncelikle ben sofyada okumaktayim . Bilgisayar muhendisligi . Fakat master icin ingilterede okumak istiyorum . MBA ( management of business administration ) . Bunun icin imkanim varmi . Ayrica benim cift vatandasligim var , ab vatandasiyim . Gecen yaz ingiltereye pasaportumu kimligimi alip gittim rahat rahat ( brightona yakin yerde, haywards heat'teydim ) . Ayrica unv ortalamasi 6 uzerinden 4.3 gelicek gibi . yani 5 lik sistemden 3.13 ortalama yapar . nasil bir unv tavsiyeniz olur master icin . ayrica AB vatandasi olarak indirimden yararlanabiliuyorum galiba. bu nasil olucak . simdiden tesekkurler .
ridvand isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2010   #2
Urartu
Üye

Yazılar: 97
Alıntı:
ridvand´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Iyi gunler. Oncelikle ben sofyada okumaktayim . Bilgisayar muhendisligi . Fakat master icin ingilterede okumak istiyorum . MBA ( management of business administration ) . Bunun icin imkanim varmi . Ayrica benim cift vatandasligim var , ab vatandasiyim . Gecen yaz ingiltereye pasaportumu kimligimi alip gittim rahat rahat ( brightona yakin yerde, haywards heat'teydim ) . Ayrica unv ortalamasi 6 uzerinden 4.3 gelicek gibi . yani 5 lik sistemden 3.13 ortalama yapar . nasil bir unv tavsiyeniz olur master icin . ayrica AB vatandasi olarak indirimden yararlanabiliuyorum galiba. bu nasil olucak . simdiden tesekkurler .

Kardeşim Bu konuda ben sana şunu diyim burda MBA yapmanın bence not ortalamasıyla bir alakası yok upper inter seviyesindeysen ve 3150 paund ödeyebileceksen sende kensington collage e kayıt olabilirsin. bunun not ortalamasıyla pek alakası yok yani sende rahat tahat gelip kayıt olabilirsin. ama şunu söyliyim bu bu ülkede bulabileceğim bu fiyata birkaç okuldan biri kantini var baktığında türk dolu ama hocalar iyi diyorlar. ben geçen hafta gittim bir arkadaşım kayıt oldu bir arkadaşımda son dönem okuyor. ve hocaların gayet iyi olduğunu söyledi.. umarım bir faydası olur yazdıklarımın..
Urartu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2010   #3
nescum
Üye

Yazılar: 76
Masterı neden yurtdışında yapmak istediğini bilemem tabi ama sadece akademik sebeplerse hiç değmez.
İmkanın varsa yap tabi, ama demek istediğim eğer maddi olarak çok zorlanacaksan ve çok da kaliteli bir okula gidemeyeceksen hiç gerek yok.
Ben Erasmus öğrencisi olarak geldim, ve düşündüğüm tek şey eğitimde bizden çok ama çok geride oldukları... Bahsettiğim üniversite Kingston bu arada
nescum isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2010   #4
Mr.Karsiyaka
Üye

Yazılar: 89
Alıntı:
nescum´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Masterı neden yurtdışında yapmak istediğini bilemem tabi ama sadece akademik sebeplerse hiç değmez.
İmkanın varsa yap tabi, ama demek istediğim eğer maddi olarak çok zorlanacaksan ve çok da kaliteli bir okula gidemeyeceksen hiç gerek yok.
Ben Erasmus öğrencisi olarak geldim, ve düşündüğüm tek şey eğitimde bizden çok ama çok geride oldukları... Bahsettiğim üniversite Kingston bu arada
eğitimde bizden çoook ileri oldukları tek şey var eğitim sistemleri up-to-date ve uygulamalı.. türkiyedeki gibi formül ezberle sınava gir durumun yok analiz yapamadın mı kalırsın.. Düzgün bir üniversiteye gidemeyeceksen öyle sertifika vs MBA sayılmaz zaten, ve İngilteredeki MBA lerin çoğu iş deneyimi istiyor..
Mr.Karsiyaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2010   #5
ridvand
Çaylak Üye

Yazılar: 2
Alıntı:
Urartu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim Bu konuda ben sana şunu diyim burda MBA yapmanın bence not ortalamasıyla bir alakası yok upper inter seviyesindeysen ve 3150 paund ödeyebileceksen sende kensington collage e kayıt olabilirsin. bunun not ortalamasıyla pek alakası yok yani sende rahat tahat gelip kayıt olabilirsin. ama şunu söyliyim bu bu ülkede bulabileceğim bu fiyata birkaç okuldan biri kantini var baktığında türk dolu ama hocalar iyi diyorlar. ben geçen hafta gittim bir arkadaşım kayıt oldu bir arkadaşımda son dönem okuyor. ve hocaların gayet iyi olduğunu söyledi.. umarım bir faydası olur yazdıklarımın..
dostum tavsiyelerin icin cok sagol , acikcasi bu forumu buldugum iyi oldu . milliyetci bir yapim var , ama turklerin cok oldugu yerin civigi cikiyor . ben cok turk olmayan okullri tercih ederdim , hedefim acikcasi londrada okumak (queen mary ) , orta seviyede bir okul beni tatmin edecektir . bilgisayarin karsisinda , surekli class , parallerizasyon ve windows forumlari ile ugrsmak istemiyorum onumdeki is hayatim boyunca . o yuzden is yonetmeligini hedefliyorum son 2 senedir .

ayrica upper inter seviyesini anlamadim .
ridvand isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil