Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Seçenekler Stil
Alt 11.02.2009   #1
araggorn
Kıdemli Üye

Yazılar: 119
ilk gunum

ilk gun baya bi yoruldum yolculuk baya bi eziyet etti bana ama sonunda indim londraya.giriste sorun cikarsa neparim diye cok korkuyodum zaten dogru durust ingilizce yok.neyseki memur turkce biliyodu biraz bekletti beni polise verdi pasaportu inceletmek icin sorun da cikmayinca sitanzet den giris yeptim.karsilamaya akrabam geldi.stanzetten hacneye 2 saatte zor attik kendimizi baya bi uzak.2.gun yani bugun saat 11 gibi akrabamla beraber disari ciktik foodgreen de bi kac okula bakmaya gittik.adi tam olarak aklima gelmiyo parkin karsisinda bi dil okulu var oraya girdik girdigimiz yer okulun ek dersliklerinin oldugu yermis konusacak biri varmi diye bakarken kendimizi dersin ortasinda bulduk herkez dondu bize bakiyo tabi akrabam yanlislikla geldik falan dedi kayit nerden yapiyosunuz dedi adam yonlendirdi bizi.disari ciktik sikistik biraz tuvalet yok hicbiryerde yeniden dersliklerin oraya gittik sinifa daldik sinif tabi bizi tekrar gorunce koptu.akrabam pardon dedi tuvalette nerden buluruz falan dedi hoca guluyo sinif kopmus akrabamda espiri patlatiyo baya bi gulduk,ordan ayrildiktan sonra oxfoord street e indik ordada akrabamin daha once gittigi bi okul varmis oraya ugradik neyse kayit zamani gecmis daha dogrusu kitabin ortalarindalarmis bende yazilmak istemedim disari ciktik 3 tane guzel kiz sigara iciyo bizde okul hakkinda bilgi almak maksadiyla yaklastik. kizlardada tam ingilizce yok tabi akrabam catpat kizlari etkiledik bana soru soruluyolar ben tabi akrabam ne derse emme basma tulumba gibi basimi salliyom.ama goreceksiniz bi muhabbet kakara kikiri 10 dk rahat muhabbet ettik ayrilmadan once tellimizi verdik canlari sikilirlarsa arasinlar diye ararlar umarim ordan ayrilip baska bi okula gittik bi saat kadar deneme dersine girdim ordan cikip biseyler atistirdik.big bang dolaylarinda biraz takildik 10 gibide eve geldik.
zorlandiklarim
trafik(ne bu ya azdaha motorsiklet carpacakti )(karsidan karsiya her gecisimde sasiriyorum yon konusunda)
dil
milletten sigarami yakmak icin ates istemek
10 tane otobuse bindim hepside farkli ne neydi ya unuttum

kolay gelenler
akrabamin yanimda olmasi sayesinde ingilterede dogmus gibi rahattim nede olsa buranin vatandasi zaten hatta derse girdigimiz hoca akrabami konusmasin dan ingiliz sandi.turk olduna inandiramadi

yarin tek basima haledecem herseyi 6 otobus degisterecem isallah kaybolmam gerci tell var

begendiklerim

otobusler kaldirimla ayni sevyede ve istedigin kapidan bine biliyosun haftalik 100 binislik kartlardan kullaniyorum

insanlar en ufak bi dokunmada ozurdiliyolar cok nazikler hos ara mahallelere girmedim daha

tarihi bi kent heryer tarih

kirmizi tuglali binalar

trafik lambasini dugmeye basarak kirmiziya cevire bilmen

kimsenin kimseyi takmamasi ne yaparsan yap rahatsiz etmedigin surece kimsenin umrunda degilsin

cesitlilik her renkten irktan dinden insanin var olmasi

neyse simdilik aklima gelenler bunlar .uykum var. devrik cumleleri duzeltirsiniz artik

bu arada londrada bulunan arkadaslarla bi tanisma partisi yapalim tabi katilim olursa
araggorn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil