Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

ilginç,çaresiz ve çok acil

Seçenekler Stil
Alt 30.01.2009   #1
ececeren
Üye

Yazılar: 48
Angry ilginç,çaresiz ve çok acil

arkadaşlar 6 şubat cuma sabahı nikahım ve akşamıda düğünüm war nişanlım ingiliz.nikah ve düğün ankarada olacak.nikah işlemleri için pasaportun tercümesi gerekiodu nişanlım bana gönderdi postayla ve bende özel bir kargo şirketiyle bu salı günü ingiltere ye geri gönderdm.kargo şirketi 2 ,3 gün içinde gideceğini söledi içime kurt düştü ve kargo takibe gidip bakıyım dedm ve inanmadığım şeyi gördm gönderdiğim pasaport gümrüğe takılmış ve hala istanbulda kargo şirketi kesin bilgi vermio pazartesi arayın diolar eğer gümrükten geçersen belge eline salı günü geçecek nişanlımın perşembe günü türkiyede olması lazım.eğer gümrükten geçmezse bana pazartesi belgeyi geri göndereceklermiş.sadece şoktayım ne yapacağımı bilemiorm vizem yok gidemiorm oda gelemio yani damatsız bir düğünüm war.bana yardım edebilecek birileri warmı.yada ingiltere de yeni bi pasaport çıkarmak ne kadar sürer.
ececeren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2009   #2
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
nisanlin ingiliz olduguna gore eger para farkini odemeyi kabul ederse 48 saat icin de yeni pasaportunu cikarabilir http://www.homeoffice.gov.uk/passpor...rts/?version=3 buradanda bakip detaylari inceleyebilirsiniz
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2009   #3
ececeren
Üye

biras geç oldu ama çok teşekkür ederim sonunda ewlenebildk tabi pasaportu gümrükte takıldı ve gecikti eşim ingilterede yeni pasaport çıkarttırdı 1 gün içinde ve 140 paund karşılığında..
Alt 11.02.2009   #4
nokia
Üye

Yazılar: 64
ALLAH mesut etsin bacım darısı bana banada inş. ingiliz gelini nasip eder aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nokia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2009   #5
ececeren
Üye

teşekkür ederm nokiaumarım herşey gönlünce olur evlenmek güselde düğünden sora gitti bende vize alana kadar burdaym orası çok kötü insan mutlulukla üzüntüyü birlikte yaşıo

Seçenekler
Stil