ingiliz sağlık sitelerine bakıyordum. çoğu paragrafı sözlük ve orta düzey ingilizce ile anlamaya çalışıyorum. salary yani maaş bölümünde, 24.250 sterlin yazılmış. ingilterede saatlikmi veriliyor ücretler anlayamadım.adreste verebilirim. geniushealth.com london nursing job bölümündeki iş ilanını bakıp anlayıp, bana yazabilecek bir arkadaş arıyorum. cevabınızı bekliyorum.
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar size sesleniyorum, "recruiting nurses for uk", arama matoruna yazdığımda açılan sitelerden iş ilanlarında bakıyorum. sizlerin başka önerileri varmı. Birde bişey sormak istiyorum, ingilteredeki türk okullarında yada devlet okullarında okul hemşireliği varmı. bunlara nasıl ulaşabiliriz.
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar size sesleniyorum, "recruiting nurses for uk", arama matoruna yazdığımda açılan sitelerden iş ilanlarında bakıyorum. sizlerin başka önerileri varmı. Birde bişey sormak istiyorum, ingilteredeki türk okullarında yada devlet okullarında okul hemşireliği varmı. bunlara nasıl ulaşabiliriz.