İngiltere'de yaşam ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'de yaşam »

ilgilterede yaşayan arkadaşlar lütfen yardım

Seçenekler Stil
Alt 27.07.2008   #1
hemso25
Çaylak Üye

Yazılar: 4
ilgilterede yaşayan arkadaşlar lütfen yardım

ingiliz sağlık sitelerine bakıyordum. çoğu paragrafı sözlük ve orta düzey ingilizce ile anlamaya çalışıyorum. salary yani maaş bölümünde, 24.250 sterlin yazılmış. ingilterede saatlikmi veriliyor ücretler anlayamadım.adreste verebilirim. geniushealth.com london nursing job bölümündeki iş ilanını bakıp anlayıp, bana yazabilecek bir arkadaş arıyorum. cevabınızı bekliyorum.
hemso25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #2
hemso25
Çaylak Üye

Yazılar: 4
lütfen yardım

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar size sesleniyorum, "recruiting nurses for uk", arama matoruna yazdığımda açılan sitelerden iş ilanlarında bakıyorum. sizlerin başka önerileri varmı. Birde bişey sormak istiyorum, ingilteredeki türk okullarında yada devlet okullarında okul hemşireliği varmı. bunlara nasıl ulaşabiliriz.
hemso25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.07.2008   #3
zeyneppppppp
Üye

Yazılar: 76
Alıntı:
hemso25´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ingilizcesi iyi olan arkadaşlar size sesleniyorum, "recruiting nurses for uk", arama matoruna yazdığımda açılan sitelerden iş ilanlarında bakıyorum. sizlerin başka önerileri varmı. Birde bişey sormak istiyorum, ingilteredeki türk okullarında yada devlet okullarında okul hemşireliği varmı. bunlara nasıl ulaşabiliriz.

per annum yıllık
per hour saat ucreti
zeyneppppppp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil