Soru1: Sarı Sayfalar nedir? Cevap1: Aşağıdaki soruları sorup ilan verebileceğiniz süper bir İngiltere Forumları kıyağıdır. Şu soruları sorup İngiltere'deki binlerce kişiye duyurmanızı sağlar:
İş arıyorum bilen var mı?
Ev arıyorum?
Ev arkadaşı arıyorum?
Çalışacak eleman arıyorum?
Film arşivimi açık arttırmaya çıkarıyorum var mı arttıran?
Bilgisayarımı satıyorum şu şehirdeyim alan var mı?
Şu bölgede hostel lazım?
Şu malzemeden alıcam nerden bulurum?
Soru2: Bu yukarıdaki sorulardan başka içerikli ilan veremez miyim? Yok mu bunun bir sınırı?
Cevap2: Yok. İngilterede birbirimizin derdine çözüm bulalım diye açıldı bu forum sonuçta. Herhangi bir ticari firmanın özellikle reklamı yapılmadığı sürece her türlü ilan serbest.
Bu sayfayi bu gece kesfettim, kim actiysa cok tesekkurler.
Ben cocuk bakicisi ariyorum, daha dogrusu 10 yasindaki kizimi okula goturecek ve de okuldan alacak birisine ihtiyacim var. Is arayaniniz varsa lutfen yazin, cok acil.
Zone 1'de St. Giles College'de dil öğrenmeye çalışıyorum, 21 Eylül'de başladım ve kurs Temmuz 2010'a kadar devam ediyor. Şu an okulun bana 2haftalığına ayarladığı, South Woodford'dayım (Zone4). Gerek ekonomik, gerek uzaklık sebeplerinden Zone 1'e yakın İngilizce de konuşulabilecek eve çıkmak istiyorum. Lütfen arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.
o kadar okudu staj yaptik insaat teknikeri olduk tabiki baslarda is bulamadik dedim insaatlarda amele ilarak baslayayim onun bile yetki belgesi var burda sinava giriyorsun tabiki bu on yil onceydi ama bu kuralcilik yinede guzel
evinizde ,isyerinizde alci dekerasyon,(alci siva,kartonpiyer,kemer,gobek)boya,(saten,plastik)m ontaj(banyo ve mutfak aksesuarlari)bahce bakim ve onarimi,tamir ve bakim isleriniz itina ile uygun fiyata yapilir.
HUSEYIN CETINALP
90 LONGBEERYS CRICKLEWOOD LANE LONDON
NW2 2YG
07588564230
Bu sayfayi bu gece kesfettim, kim actiysa cok tesekkurler.
Ben cocuk bakicisi ariyorum, daha dogrusu 10 yasindaki kizimi okula goturecek ve de okuldan alacak birisine ihtiyacim var. Is arayaniniz varsa lutfen yazin, cok acil.
Merhaba nereden nereye goturulecek cocugunuz? yani bolge neresi?