Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

ikinci zone double ve single oda

Seçenekler Stil
Alt 18.09.2009   #1
mralone
Çaylak Üye

Yazılar: 1
ikinci zone double ve single oda

merhaba arkadaslar ben bir hafta kadar once guneyde brixtonda bir flata tasindim... flatta iki single bir double oda war single odalardan birinde ben kaliyorum diger bir single ve double bosta ve ev sahibi bana uygun bir fiyata verecegini soledi o yuzden oda ihtiyaci olan arkadaslar icin burada paylasmayi uygun gordum...
flat yeni dekordan cikti her sey yerli yerinde ve brixton station caddesi ustunde tesco lidl mc donalds gibi merkezi yerler bir dakika yurume mesafesinde... magazalar hemen ayagimin dibinde kisacasi kacirilmayacak firsat
tube map tan brixtona bakabilirsiniz victoria line uzerinmde cenrtreye sadece 10 dk underground ile...
kira icin su an single rooma ben haftalik 65 70 pound arasi veriyorum size de sanirim aynisini yapar double room icin fiyati durust olmak gerekirse bilmiyorum... size telimi birakbilirim arti bilgi almak isteyenler arayabilirler...
hasan
0755 130 21 31
selamlar
mralone isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.09.2009   #2
erdem2907
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Alıntı:
mralone´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar ben bir hafta kadar once guneyde brixtonda bir flata tasindim... flatta iki single bir double oda war single odalardan birinde ben kaliyorum diger bir single ve double bosta ve ev sahibi bana uygun bir fiyata verecegini soledi o yuzden oda ihtiyaci olan arkadaslar icin burada paylasmayi uygun gordum...
flat yeni dekordan cikti her sey yerli yerinde ve brixton station caddesi ustunde tesco lidl mc donalds gibi merkezi yerler bir dakika yurume mesafesinde... magazalar hemen ayagimin dibinde kisacasi kacirilmayacak firsat
tube map tan brixtona bakabilirsiniz victoria line uzerinmde cenrtreye sadece 10 dk underground ile...
kira icin su an single rooma ben haftalik 65 70 pound arasi veriyorum size de sanirim aynisini yapar double room icin fiyati durust olmak gerekirse bilmiyorum... size telimi birakbilirim arti bilgi almak isteyenler arayabilirler...
hasan
0755 130 21 31
selamlar
mrb ben erdem 2 ekim cuma günü londrada olacağım henüz kalıcak biyer ayarlayamadım. diğer singli odayıda ben istiyorum yanız ben daha önce hiç yaşamadım londrada tamamem size güvenerek gelicem yani bi aksilik olursa gidicek yerim yok. en kısa zamanda bana odayı okeylerseniz sevinirim cevabınızı beklicem.
erdem2907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil