Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 22.02.2008   #1
recanozturk
Çaylak Üye

Yazılar: 6
ikinci vize

selam arkadaşlar ben gecen yaz sonu turist vizesi alarak kuzenlerımın yanına 20 günlüğüne tatile gittim cidden cok güzeldi ve belirttiğim tarihte döndüm fakat bu ay sonu itibari ile vizem bitiyor yazın ikinci kez turist vizesi için başvuracam öğrenmek istediğim şu ikinci vize ilk vizeyi aldığım için daha kolay olurmu bu konu hakkında bilgileri olanların paylaşması beni mutlu edecek teşekkür ederim şimdiden
recanozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008   #2
Candy_Shop
Kıdemli Üye

Yazılar: 224
İlk vizeni alırken belirttiğin tarihte dönüş yaptıysan, yani kurallar dışına çıkmadıysan ikinci vize başvurunda daha kolay vize alabilirsin. Zaten evraklarını incelerken birinci vize bilgilerine bakacaklar ve dürüst davranıp sözünde durduğunu göreceklerdir, bu senin için büyük bir artı puan.
Fakat sende biliyorsun ki, vize alma garantisi hiç bir zaman yok.
Candy_Shop isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.02.2008   #3
tim_
Üye

Yazılar: 97
selm

ben kendi yasadigimi anlatayim ben ilk vize basvurumda gorusmeye cagrildim(1 ay sonrasinra) gorusmede sorunsuz verdiler vizemi..tam 1 yil sonra ayni tarihte basvurdum bu sefer gorusmeye bile cagirmadan ertesi gun pasaportumu gonderdiler vizeyle birlikte bu sekilde bi kac kisi daha biliorum yani sansin cok...ama arkadasinda dedigi gibi sonucta 1 tek vize gorevlisinin iki dudagi arasinda senin vize isi..umarim alirsin
tim_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.02.2008   #4
recanozturk
Çaylak Üye

Yazılar: 6
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için umarım hreşey yokunda gider vize için hoşçakalın
recanozturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil