İngiltere'de Üniversite ...

Seçenekler Stil
Alt 16.12.2008   #1
Joker61
Çaylak Üye

Yazılar: 26
Arrow İelts Olmadan Üniversite?

Arkadaşlar merhaba 3 aydır londradayım geldiğimde 0 ingilizce ile geldim uşan seviyem pre int ile inter arasında yanlız 6 ay sonra ielts sınavına gireceğim ve bunun korkusunu yaşıyorum çoğu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla ielts değilde kendi sınavını kendi yapan okullar varmış ingilterede ve londrada ielts ile değil kendi yaptığı sınav ile öğrenci alan okullar bu okullar hakkında bilgisi olan veya bildiği okul olan arkadaşım varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkür ederim..
Joker61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.12.2008   #2
Joker61
Çaylak Üye

Arkadaşlar bu bilgiye acil ihtiyacım var ve lütfen birşey yazarsanız sevinirimm.. tşkler
Alt 23.12.2008   #3
Joker61
Çaylak Üye

Arkadaşlarr bakın rica ediyorum lütfen biriniz birşey yazın site yöneticilerinden rica ediyorum
Alt 23.12.2008   #4
westt_07
Üye

Yazılar: 59
ya keske bilsem de yazsam ama bilmiyorum

ama 3 ayda sifirdan nasil int oldun harika ....
westt_07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2008   #5
DreamGemini
Çaylak Üye

Yazılar: 15
Evet oyle okullar var..Bnm yakinda bir zamanda baslayacaim okulda dediin gibi arkdasim..Ama universite bunyesinde hizli egitim veriyor yani 2 yilda tamamliyorsun ve kendi yeterlilik sinawi war..East London universitesi diplomasi aliyorsun eger bitirebilirsen..
DreamGemini isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008   #6
ulas0007
Çaylak Üye

Yazılar: 5
ben geldğimde 0'dan basladım 4 aydır burdayım daha pre olamadım ya kafayı yicem ders çalısamıyorum allahım yarabbım yardım edin
ulas0007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008   #7
Joker61
Çaylak Üye

bende 0 dan geldim ama ben bir saniye evde oturmadım herdakka konuştum bian susmadım kitap yüzü açmadım desem yeridir dersleri çok dikkatli dinledim ve oldu inş daha çok gelişicek Ve dream bşka bildiğin universite varmı ve bu okulları bitirmek çokmu zor ?
Alt 25.12.2008   #8
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Alıntı:
Joker61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar merhaba 3 aydır londradayım geldiğimde 0 ingilizce ile geldim uşan seviyem pre int ile inter arasında yanlız 6 ay sonra ielts sınavına gireceğim ve bunun korkusunu yaşıyorum çoğu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla ielts değilde kendi sınavını kendi yapan okullar varmış ingilterede ve londrada ielts ile değil kendi yaptığı sınav ile öğrenci alan okullar bu okullar hakkında bilgisi olan veya bildiği okul olan arkadaşım varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkür ederim..
Joker61,

seni tebrik ederim azminden dolayı. Fakat anlayamadığım endişen. IELTS sonucun 6.5-7 olduktan sonra seni hangi okul almayacak peki ben merak ettim?
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.01.2009   #9
Joker61
Çaylak Üye

öncelikle tşkederim gail benim ielts den 6 ile 6.5 arası puan almam lzım daha 6 ay dil kursum dewam edicek bu sınavı alabilirmyimi alamazmıyım endişesiyle yatıp kalkıyorum açıkcası
Alt 01.01.2009   #10
gail
Kıdemli Üye

Yazılar: 147
Arrow ıelts

Alıntı:
Joker61´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle tşkederim gail benim ielts den 6 ile 6.5 arası puan almam lzım daha 6 ay dil kursum dewam edicek bu sınavı alabilirmyimi alamazmıyım endişesiyle yatıp kalkıyorum açıkcası
IELTS bol deneme yapılarak ve sınav taktikleri öğrenilerek rahatça ortalama 6-6.5 alınacak bir sınav. Tabii ama seviye en az Lower Advanced olmalı (Konuşma, Yazma, Okuma, Dinleme, Anlama). Okulun IELTS kursuna da gidersen ve kendin de ayrıca IELTS denemeleri yaparsan neden geçemeyesin ki?
gail isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil