Arkadaşlar merhaba 3 aydır londradayım geldiğimde 0 ingilizce ile geldim uşan seviyem pre int ile inter arasında yanlız 6 ay sonra ielts sınavına gireceğim ve bunun korkusunu yaşıyorum çoğu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla ielts değilde kendi sınavını kendi yapan okullar varmış ingilterede ve londrada ielts ile değil kendi yaptığı sınav ile öğrenci alan okullar bu okullar hakkında bilgisi olan veya bildiği okul olan arkadaşım varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkür ederim..
Evet oyle okullar var..Bnm yakinda bir zamanda baslayacaim okulda dediin gibi arkdasim..Ama universite bunyesinde hizli egitim veriyor yani 2 yilda tamamliyorsun ve kendi yeterlilik sinawi war..East London universitesi diplomasi aliyorsun eger bitirebilirsen..
bende 0 dan geldim ama ben bir saniye evde oturmadım herdakka konuştum bian susmadım kitap yüzü açmadım desem yeridir dersleri çok dikkatli dinledim ve oldu inş daha çok gelişicek Ve dream bşka bildiğin universite varmı ve bu okulları bitirmek çokmu zor ?
Arkadaşlar merhaba 3 aydır londradayım geldiğimde 0 ingilizce ile geldim uşan seviyem pre int ile inter arasında yanlız 6 ay sonra ielts sınavına gireceğim ve bunun korkusunu yaşıyorum çoğu arkadaşımdan duyduğum kadarıyla ielts değilde kendi sınavını kendi yapan okullar varmış ingilterede ve londrada ielts ile değil kendi yaptığı sınav ile öğrenci alan okullar bu okullar hakkında bilgisi olan veya bildiği okul olan arkadaşım varsa yardımcı olabilirlermi şimdiden teşekkür ederim..
Joker61,
seni tebrik ederim azminden dolayı. Fakat anlayamadığım endişen. IELTS sonucun 6.5-7 olduktan sonra seni hangi okul almayacak peki ben merak ettim?
öncelikle tşkederim gail benim ielts den 6 ile 6.5 arası puan almam lzım daha 6 ay dil kursum dewam edicek bu sınavı alabilirmyimi alamazmıyım endişesiyle yatıp kalkıyorum açıkcası
öncelikle tşkederim gail benim ielts den 6 ile 6.5 arası puan almam lzım daha 6 ay dil kursum dewam edicek bu sınavı alabilirmyimi alamazmıyım endişesiyle yatıp kalkıyorum açıkcası
IELTS bol deneme yapılarak ve sınav taktikleri öğrenilerek rahatça ortalama 6-6.5 alınacak bir sınav. Tabii ama seviye en az Lower Advanced olmalı (Konuşma, Yazma, Okuma, Dinleme, Anlama). Okulun IELTS kursuna da gidersen ve kendin de ayrıca IELTS denemeleri yaparsan neden geçemeyesin ki?