cambridge yayınlarına calıs.. 6 ayrı test kıtabı var sınava gırmeden once muhakkak hepsını yap... bunun dısında calısma kıtabı olarakta cambridge derım ozellikle vaktin cok fazla yoksa calısmak ıcın "action plan for ielts" onerırım..
kıtaplara pdf olarak ulasabılırsın asagıdakı lınklerden..
pardon? kıtabı download etmek sıtedım ama site rusca mı ne ,, daha kolay bir yolu var mı acaba???? benim özellikle tapescriptli listenıng partı ıcın ii bir kaynaga ihtiyacım var.yardımcı olursanız kaynak ıcın sevınırım. cambrridge nın bır kıtabını buldum ındrdım. icinde listenıng ın yazılı sınavı falan var ama tapescript bulamadım. bilgisi olan yardım ederse cok sevınırım.
cambridge yayınlarına calıs.. 6 ayrı test kıtabı var sınava gırmeden once muhakkak hepsını yap... bunun dısında calısma kıtabı olarakta cambridge derım ozellikle vaktin cok fazla yoksa calısmak ıcın "action plan for ielts" onerırım..
kıtaplara pdf olarak ulasabılırsın asagıdakı lınklerden..
tesekkürler indirecegım onları
ielts e giren arkadaslar yardımcı olursa sevınırım. örnek bir sınav görmek istiyorum. elınde olan var mı ? cok sagolun..
merhaba Muratci;
Belki mailim eline geçmiyecek ama inşallah geçer çünkü gerçekten ihtiyacım var yardımına..;Bende ielts sınavına gireceğim 1 ayım var senn başka bir arkadşa önerdiğin kitabı bulamadım özellikle action plan for ielts kitabını bu 2 kitabı share yapıp bana linkini göndrebilir misin?ben genel ielts sınavına gireceğim bu konuda önerebileceğin bişey varmı banaşimdidien teşekkürler