İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Seçenekler Stil
Alt 23.06.2010   #1
rumpleteazer
Üye

Yazılar: 90
ielts e girenler, yardim

Arkadaslar pasaportum home office de nufus cuzdanimla sinava girebilir miyim.

Burda bir universiteye mail attim cevap gelmedi isim acil internetten appointment yapicam orda national identity olur diyor ama bu bizim bildiginiz pembe nufus cuzdani olur demek mi,
para yatirmadan once emin olmak istedim
rumpleteazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2010   #2
aras
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
Exclamation

Ehliyet + nüfus cüzdanı ile gidin...

2 farklı kimlik belgesi şart diye biliyorum... ben 3 tane götürüyodum o ayrı (+pasaporT)
aras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2010   #3
rumpleteazer
Üye

Sagol cevabin icin, nufus cuzdanindan baska bir sey kalmadi elimde
polis kaydindan ehliyete kadar hepsi home office de
bugun tel acip sorayim baska care kalmadi.
king regards
Alt 24.06.2010   #4
kpazen
Üye

rumpleteazer

rahat ol kardeşim bakmıyorlar bile nerdeyse. sen varsa 2 kimlik götür yoksa tek kimlik ile git anlat durumunu merak etme sorun cıkmaz.
kpazen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.06.2010   #5
rumpleteazer
Üye

tesekkurler

Tesekkur ederim rahatlatici cevabin icin .
Bugun ielts sinavinin yapildigi yerlerden biri olan eurocenter a attigim maile cevap geldi nufus cuzdanimi gormek istediler, scan edip gonderdim olur dediler.
Ileride benim durumumdaki kisilere bilgi olsun diye yaziyorum.
Alt 08.07.2010   #6
fedaimc
Çaylak Üye

Yazılar: 8
merhaba, burdaki yazıları takip ediyorum benim durumum biraz farklı şu an Türkiye'deyim 19 temmuzda gideceğim inşallah hastings'e ben 14 ağustostaki ielts'e eastbourne da girmeyi düşünüyorum, kayıtlar yaklaşık bir ay öncesinden yapılabildiği için ben buradadan oradaki bir merkeze kayıt olabilir miyim? Şimdiden teşekkürler
fedaimc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2010   #7
rumpleteazer
Üye

aslinda kayitlar bir ay oncesinden yapilir diye bir kural yok
bir ay oncesinden basvuru yapin denmesindeki sebep sinavlarda yer bulamama kaygisi bu da sehirlere gore degisiyor bazi sehirlerde erken basvurmana gerek yok
simdi o sinava girecegin bolgenin adini ielts in resmi sitesindeki location search kismina yazip senin bolgendeki sinava ragbet oranini olcebilirsin
mesela atiyorum agusos 30 a kadar yer kalmadigini gorursen bil ki o bolgenin trafigi fazla
basvuru dokumanini print out alip bilgilerini dolduruyorsun iki resmini ve kmlik fotokopini ilgili bolgenin sinav adresine yolluyorsun
bu islem icin orda olman ya da burda olman farketmez diye dusunuyorum zaten sinava giris belgelerini de sana email ile yolluyorlar
ama yinede sanan siteyi iyice bi gozden gecirmeni avsiye ederim.

Alıntı:
fedaimc´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba, burdaki yazıları takip ediyorum benim durumum biraz farklı şu an Türkiye'deyim 19 temmuzda gideceğim inşallah hastings'e ben 14 ağustostaki ielts'e eastbourne da girmeyi düşünüyorum, kayıtlar yaklaşık bir ay öncesinden yapılabildiği için ben buradadan oradaki bir merkeze kayıt olabilir miyim? Şimdiden teşekkürler
Alt 09.07.2010   #8
fedaimc
Çaylak Üye

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bu arada Eastbourne sınav merkezine gönderdiğim maile cevap geldi bana sen Hastings'e geldiğinde dolu olabileceğini çünkü çok yoğun bir zaman olduğunu söylemiş dediğiniz gibi başvuru formunu doldurup gönderin diyor ödemeyle birlikte, peki bu ödeme nasıl olacak o başvuru formunda ayrı bir zarfta mı nakit olarak mı yoksa çek şeklinde mi ya da bir banka hesabına yatırarak mı yapabiliriz kusura bakmayın bir sürü soru sordum, tekrar teşekkü ederim ilginize.
Alt 09.07.2010   #9
rumpleteazer
Üye

basvuru belgeleri odeme formunu zaten iceriyor kredi karti ile ya da debit karti ile - chipli olan- ya da odeme ceki ile- burda post office de satiliyor odeme yapilabiliyor, sen en iyisi kredi karti olani sec kart no filan yaziyorsun onlar cekiyorlar hesaptan
sonra ayni zarfta gonderiyorsun hepsini
kolay gelsin
Alt 11.07.2010   #10
fedaimc
Çaylak Üye

Okul'un sitesinde başvuru formunun arkasına kredi kartı numarasını yazıp göndrebileceğimizi ki muhtemelen öyle yapacağım eğer nakit olarak ödemek istersek de but if sending cash by post, secure next day delivery or recorded delivery is recommended. demiş secure next delivery ne demek recorded delivery de iadei taahhütlü mü demek acaba?

Seçenekler
Stil