İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

ielts alanlar icin cok yarali kaynak

Seçenekler Stil
Alt 27.07.2010   #1
rumpleteazer
Üye

Yazılar: 90
ielts alanlar icin cok yarali kaynak

http://www.ielts-exam.net
rumpleteazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2010   #2
aras
Kıdemli Üye

Yazılar: 129
ne yaparsam yapayım reading'de 60 dakikaya sığdıramıyorum, umarım şansım yanımda olur da bu sefer reading'i yükseltirim....

bu kaynağı biliyodum ama tekrar teşekkür ederiz
aras isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2010   #3
Charge
Üye

Yazılar: 60
kabus bu sınav sistemi öğrenmekle alakalı kesinlikle ingilizce seviyesini falan ölçemez.
Charge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.07.2010   #4
aras
Kıdemli Üye

Hani bunu dediğimde de herkes İngilizce bilmediğimi falan düşünüyor. Şuan bournemouthda yaşıyorum gayette rahat ingilizceyle hayatımı tek başıma idame ettiriyorum. Yani ben masterda 60dkda hayatımda hiç görmediğim konulardan oluşan 8 sayfa yazıyla mı sınav olucam?

Listening ve speaking tamam hatta writing de çok önemli. Ama Reading tamamen insanları sınavda çakmasına yönelik bi part bence.
Alt 31.07.2010   #5
rumpleteazer
Üye

bugun sınava girdim Lewisham daydi.
Trenlerde bir sorun vardi yari yolda ariza yapti yarim saat trende beklettikten sonra bizi new cross istasyonuna geri goturdu -hayatimda ilk kez basima geliyor-
Cab bulamadim sabah yagmurlu korkunc bir hava vardi ve sinava zor yetistim
gelelim sinava, readingde sorulan konularin ucu de kolaydi ama zamani yetistiremiycem korkusuyla olaya fokuslanamadim iki parti ancak adam edebildim ucuncusune supermen lazimdi o da ben de yoktu zar zor alti alirim ama daha iysini yapabilecekken sinirlarin altinda kalmak cok canimi sikti
ayrica speaking deki adamin aksani vardi onu bir keresınde repeat ettirmek zorunda kaldim bu da beni sinir etti. o pozisyona oyle biri konur mu hic
Alt 01.08.2010   #6
aras
Kıdemli Üye

Umarım gerekli puanı alırsın arkadaşım, benimkide 2 hafta sonra...
Alt 01.08.2010   #7
rumpleteazer
Üye

tesekkur ederim saol sana da basarilar
beklemeden hemen baska bir appointment daha yapmam lazim nolur noolmaz universite sonuc bekliyor yerimi kaybetmeyi riske alamiycam
Alt 01.08.2010   #8
aras
Kıdemli Üye

Alıntı:
rumpleteazer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tesekkur ederim saol sana da basarilar
beklemeden hemen baska bir appointment daha yapmam lazim nolur noolmaz universite sonuc bekliyor yerimi kaybetmeyi riske alamiycam
Aynen ben de yer ayırıcam. giden 100pound olsun. ben sınavı geçeyim zaten 500 poundluk adak adayacam anasını satayım.
Alt 02.08.2010   #9
nicola_34
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Alıntı:
rumpleteazer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bugun sınava girdim Lewisham daydi.
Trenlerde bir sorun vardi yari yolda ariza yapti yarim saat trende beklettikten sonra bizi new cross istasyonuna geri goturdu -hayatimda ilk kez basima geliyor-
Cab bulamadim sabah yagmurlu korkunc bir hava vardi ve sinava zor yetistim
gelelim sinava, readingde sorulan konularin ucu de kolaydi ama zamani yetistiremiycem korkusuyla olaya fokuslanamadim iki parti ancak adam edebildim ucuncusune supermen lazimdi o da ben de yoktu zar zor alti alirim ama daha iysini yapabilecekken sinirlarin altinda kalmak cok canimi sikti
ayrica speaking deki adamin aksani vardi onu bir keresınde repeat ettirmek zorunda kaldim bu da beni sinir etti. o pozisyona oyle biri konur mu hic
bende aynı gun aldım sınavı "lee green euro centres" da girdim,readingler bencede beklenen kadar zor konular degildi,ama writing partı kotu olacak buyuk olasılıkla.bana 6 yetiyor simdilik,umarım alırım...
nicola_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil