Türkiye'ye dönüyorum ...

Seçenekler Stil
Alt 17.10.2008   #1
sebo_ozzy
Çaylak Üye

Yazılar: 28
Exclamation i phone

arkadaslar biliosunuz i phone artik uk dde pay as you go oldu.simdi ben bunlardan alirsam turkiyede kapanirmi yada nasilkayit yapotirabilirim .ayrica turkiyeye giriste kac telefonu kayit ettirme sansim war benim .bir soru daha telefonlarin fisleri falan lazim mi kayit icin tesekkurlerrrrr
sebo_ozzy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.10.2008   #2
tugsad06
Kıdemli Üye

Yazılar: 104
sadece 1 telefon kayıt hakkın var pasaportunla bir turkcell abone merkezine git ve kaydettir.
tugsad06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2008   #3
heather
Üye

Yazılar: 89
kac para bu iphone
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2008   #4
sebo_ozzy
Çaylak Üye

Exclamation

340 ile 400 arasi bisi bugun gittim almaya adamlar dedki bunu baska sim card icin kullanmak istiosan unlock yaptirman gerekio o zmanda btun garanti hakkin gidio emin olamadim ya sorun cikartio mu bu teledfonlar cok fazla
yani turkiyede kulanan yada bu konuyu bilen biri war mi
Alt 18.10.2008   #5
sebo_ozzy
Çaylak Üye

arkadaslar ben aldim herkese tavsiye ederim
Alt 19.10.2008   #6
firewallw2k3
Üye

Yazılar: 69
eski iphone iyidi ama yeni çıkanlar tam bir fiyasko. dokunatik cam çiziliyor. ve ekran ufak bi yere düşemede bile çatlayabiliyor. artı olarak dış kasa plastik çabucak çiziliyor. türkiyede 3g yok. iphone 2 nin en büyük özelliği 3g. benden tavsiye sakın ha sakın almayın.

http://www.iphonedo.com/iphone-3g-al...eken-gercekler

almak isteyenler okusun.

Konu firewallw2k3 tarafından (19.10.2008 Saat 13:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: link ekleme
firewallw2k3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.10.2008   #7
sebo_ozzy
Çaylak Üye

iide oncekilerde dokunmatik ekrandi ki yani birde dusunce kirilmayacak olan telefon var mi yani mutlaka cilir bisi olurr yani ...islevi onemli bencee sen bilirsinnn
Alt 20.10.2008   #8
yasssmin
Çaylak Üye

Yazılar: 12
arkadaslar bugün bana ingiltereden i phone geldi abartıldıgı kadar mükemmel ötesi değil..öncelikle bu aleti burda kullanabilmek için 2008 den sonra cıkan kanunda havaalanında pasaporta işletmenız gerekıyormus sonrada bütün bilgilerinizin oldugu bir evrakla beraber(ehliyet,kimlik belgesi)abone merkezlerinden kayıt ettirmeniz gerekiyor.benim ingiltereye giriş çıkışım olmadığı için haliyle kayıt ettiremiyorum.elimde öylece kaldı...birde unlock olayı var maalesef makinanın içi açılmadıgı içinde oda mümkün değil.yani yabancı ülkelerde kullanımı zevkli olabilir ama tr de işe yaramaz ona göre arkadaslar!!!!!
yasssmin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008   #9
sebo_ozzy
Çaylak Üye

arkadas almadan once bi arastirsaydin ya opnu burda unlock yaptiracaklardi ki sen orda kullanabilesin yani seni tezgaha getirmislerrr
uzuldum haline ne diyim ama diger arkadasa katilmiorum adamlar son kac yilin telefonu secti bizim turkler illa herseye bahane bulacaklar ya laf atmadan olmuyo yanii.once bi eline alsin o arkadas baksin bakalim nesi var nesi yok diye, eger bu zmanda 350 pound para verip kirilmayacak bozulmayacak eksik bi yani olmayacak telefon varsa solesinler de ondanda alalim yanii neysee
Alt 22.10.2008   #10
heather
Üye

Yazılar: 89
dun baktim inceledim, 169 paund diyo... acikcasi telefon dedigin sey hayati kolaylastirmali, yani cabucak halledebilmeliyiz hem mesaji hem diger ozellikleri, bu acidan iphone u sevmedim ben, dokun dokun zaman kaybi bana gore, yani nete girebiliyosun falan ama bunu yapan baska telefonlar da var, bence reklami iyi yapildigi icin insanlar talep ediyor yoksa eminim baska telefonlar da , ornegin root un dedigi ayni ozellikleri hatta daha fazlasini bile yapabilir.
heather isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil