Arkadaslar i phone 3 gs veya blackberry storm almak istiyorum Tr`ye donmeden once..2 sorum olucak ilgilenenler veya bilgi sahibi olanlar varsa yardim ederseniz cok sevinirim.
1)i phone 3gs Uk`den aldiktan sonra Tr`de pasaporta islettirdikten sonra direk telefonu kullanabilirmiyiz ?Apple shoptaki gorevli bana sadece telefonun O2 hatla calistigini ve suan icin sifre kirma ve bloke islemleri bu telefona yapilamadigini soledi!...
2)Ayni sekilde imei numarasi Uk`de bloke olan bir i phone ve ya Blackberryi Tr`de kullanabilirmiyiz ?
yaklasık 6 ay once nısanlım bana UK den I PHONE gonderdı.oncelıkle senınde dedıgın gıbı en az 1 ay gırıs cıkıs damgası olan pasaporta ıslettım.sonrasnda cıhazı bı telefoncuya verdım ama gerızekalı herıf megerse I PHONE sım lock kırma ıslemını bılmıyormus.tabı cıhazı hemen ordan alıp daha güvenilir bir yere verdim 2 gün içerisinde yaptılar.su an gayet guzel bır sekılde kullanıyorum sadece dıkkatlı olman gereken bır konu I TUNES programı kullandıgında guncelleme yaparsan telefon kendını sıfırlıyor.umarım bu bilgiler sana yardımcı olur
yaklasık 6 ay once nısanlım bana UK den I PHONE gonderdı.oncelıkle senınde dedıgın gıbı en az 1 ay gırıs cıkıs damgası olan pasaporta ıslettım.sonrasnda cıhazı bı telefoncuya verdım ama gerızekalı herıf megerse I PHONE sım lock kırma ıslemını bılmıyormus.tabı cıhazı hemen ordan alıp daha güvenilir bir yere verdim 2 gün içerisinde yaptılar.su an gayet guzel bır sekılde kullanıyorum sadece dıkkatlı olman gereken bır konu I TUNES programı kullandıgında guncelleme yaparsan telefon kendını sıfırlıyor.umarım bu bilgiler sana yardımcı olur
Peki i phone 3g s mi senin telefonun ?Cunku duyduguma gore yeni 3g s leri sirfelerini kirma daha yokmus.
benim ki 3g S degil o modeller yeni cıktıgı ıcın sıfre kırma programları cıkmamıs olabılır.aslında sunu soylım I PHONE ıse yarayan bi cihaz deıl bence.samsung larada bi bak istersen gayet güzel diyorlar tabi tercih senin