Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

HSMP sonuclari ve work permit hakkinda

Seçenekler Stil
Alt 26.03.2007   #1
saxjamsession
Çaylak Üye

Yazılar: 2
HSMP sonuclari ve work permit hakkinda

Arkadaslar merhaba,

Belki konu daha once forumlarda tartisilmistir ama yine de guncel olmasi acisindan sormak istiyorum. Aranizda HSMP basvurusu basariyle sonuclanan var mi? Araci kurum kullandiniz mi? Hangi bolumlerden mezunsunuz ve sizce bunun degerlendirmede bir onemi var mi? IELTS vb sinava girmek zorunlu sanirim, dogru mu?

Kisaca durumumu anlatmak istiyorum. Suan bir Italyan firmasinda Izmir'de yerlesik olarak calismaktayim ancak yakinlarim oldugu icin sık sık Londra'ya gidip geliyorum. 2009 a kadar gecerli business type vizem var ancak bu bana calisma hakki tanimiyor ne yazik ki, yalnizca rahatlikla gidip gelebiliyorum ve bir seferde 6 ay kalabiliyorum. Endustri muhendisiyim ve uzerine MBA yaptim, 6 yildir uluslararasi ticaret ve lojistik alaninda calisiyorum. Sizce sirketlere is basvurusunda bulunup benim icin work permit i halletmelerini istemek mi daha mantikli yoksa HSMP ye basvurup o yolu izlemek mi?

Simdiden tesekkurler,
Gokce
saxjamsession isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2007   #2
sunsaround
Çaylak Üye

HSMP basvurulari

Merhaba arkadaşlar,
Forumda HSMP ile ilgili cok fazla konu basligi ve yazi bulamadim. Bu konuda yardimci olabilecek, daha once onay almis arkadaslar varsa cok mutlu olurum. HSMP ile ilgili luslararasi ingilizce bir cok forum var fakat turkiye'den basvuru yapanlarin deneyimlerini paylasmasinin cok faydali olacagini dusunuyorum.

Herkese teşekkurler,
sunsaround isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2007   #3
sunsaround
Çaylak Üye

hsmp red

Ayrica eklemeyi unuttum, red almis arkadaslar da bizimle nedenlerini paylasirlarsa cok iyi olur.
tesekkurler,
sunsaround isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil