İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

How to Survive with 200 pound :p

Seçenekler Stil
Alt 12.11.2007   #1
noumania
Çaylak Üye

Yazılar: 7
How to Survive with 200 pound :p

merhaba arkadaslar, ingiltere planlarım ciddiye binince bende internet arastırmasını yapıp burayı buldum herkes baya iyi yardımcı oluo birbirine..bir dolu forum gördüm ölmüş gitmiş..nese uzatmadan

simdi benim olaya gelelim

ben okulda bir sene staj yapacağım. Teach UK die bi program. 4 hafta londrada sonra iki dönem de yerleştirileceğim orta seviyede bir kolejde kalacağım.( tabi ingiltere dışında galler weya iskoçyada da olabilecek bu kolej..) Sorum şu ki; bana söylenen, yemek+konaklama okul tarafından karşılanıyor ve banada aylık 200 pound bir para weriliyor

bana bu para ne derece yeterli olacak..? şimdi yemeğe ve yere para wermediiğimizi düşünürsek we bu paranın orada sadece az biras yol, eğlence we dışardayken yiyecek ve ""*içieceğe*"" ;p gideceğini hesab edelim..

ben orda nası bi durumda olurum?
noumania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2007   #2
gurbuz
Çaylak Üye

Yazılar: 15
bence sen bir yerden bi 200 daha bul ne olacağı belli olmaz yani
gurbuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2007   #3
noumania
Çaylak Üye

Alıntı:
gurbuz´isimli üyeden Alıntı
bence sen bir yerden bi 200 daha bul ne olacağı belli olmaz yani
hmmm her ay 200 onlardan + 200 de aileden diosun yani
Alt 13.11.2007   #4
goborto
Üye

Yazılar: 86
ogrenci vizesiyle geliyosun heralde ozman demekki calisma iznin var bos zamanlarinda calisir biraz daha kazanirsn gecinir gidersin cunku kalacak yer ve yemek encok paranin gittigi seyler ve bunlar sana saglanacak
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2007   #5
gagari
Üye

Yazılar: 81
aylık sana en asagı 600 sterlın lazım. Is bulurum diyosan sunu dusun sen egitimemi geliyon calısmayamıı.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.11.2007   #6
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
ayda 600 paundla ne yapacak bu cocuk bar bar gezecek mi yaww. ben kazaniyorum 600 paund londrada evimin kirasini oduyorum yiyip iciyorum o parayla da. arkadasin konaklama bedava yeme icme bedava, haftada 100 paund sana pasalar gibi yeter. 200 onlar vericekmis 200 de evden alirsin tamam iste. calismassin. ne yapican calisip sanki git gez eglen
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2007   #7
noumania
Çaylak Üye

tesekkurler herkese.. sanırsam en son kararımız 200+200 oldu.. ama ewden 200 biras kastırcak gibi.. artık 200+100 yapıp uzaylı modunda yaşamaya bakiim ben

ama zaten hafta içi okulda eğitim bittikten sonra, staj yapacağım okulun kampüste vs. bi dolu hazırlık, toplantı vs olcak.. yani hafta sonları anca dışarı çıkabileceğim.. bide belki hafta içi bi gün.. yani sağa sola gitme bazında.. o yüsden de 200+100 öldürmez gibi gözüküyo

Seçenekler
Stil