Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Sarı Sayfalar / Duyurular »

House ile flat arasındaki fark??

Seçenekler Stil
Alt 13.11.2009   #1
capobasgap
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Smile House ile flat arasındaki fark??

Herkese merhabalar..
Ben 20 Kasımda Londraya geliyorum ancak daha kalacak bir yer bulamadım. South West bölgesinde ve Fullham'a yakın bir yerde kalmak istiyorum. İnternet sitelerinden araştırıyorum ancak flat ile house arasındaki fark nedir hala anlayamadım: ( ve ilk gelecek olan biri sizce hangisinde kalmalı ve yer bulmak için nasıl bir yol izlemeli? Beni bu konuda tecrübelerinizle biliçlendirirseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim: )
capobasgap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009   #2
Wag
Kıdemli Üye

Yazılar: 101
Alıntı:
capobasgap´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese merhabalar..
Ben 20 Kasımda Londraya geliyorum ancak daha kalacak bir yer bulamadım. South West bölgesinde ve Fullham'a yakın bir yerde kalmak istiyorum. İnternet sitelerinden araştırıyorum ancak flat ile house arasındaki fark nedir hala anlayamadım: ( ve ilk gelecek olan biri sizce hangisinde kalmalı ve yer bulmak için nasıl bir yol izlemeli? Beni bu konuda tecrübelerinizle biliçlendirirseniz çok sevinirim Şimdiden teşekkür ederim: )
birisi ev demek biriside daire demek. Türkiyede aralarındaki fark ne ise oradada o dur

Öncelikle easy hotel de kalınır 1-2 gün. İlanlara bakılır bu arada uygun olan bir tanesine yerleşilir.
Wag isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2009   #3
extreme87
Üye

Yazılar: 41
bencede hotelde kalman senin icin daha karli cunki house olsun flat olsun belediye vergileri ve kiralari yuksek sana kendimizi ornek vereyim 2 odali bir flatta esimle kaliyorum 450 pound kira 0rtalama 100 pound belediye vergisi ayda 40 pound gaz 20 pound elektrik 3 ayda bir tv lisansin odersin 35 pound ayrica eve girerken kira kadarda depozito veriyorsun en az 6 ay kontrat en iyi hotel yada 3-4 kisi ayni evde kalip masraflari bolusmek aylik yiyecek masrafinida yazmadim londrada kira ne kadar bilemem ama ben perth deyim burda boyle londraninda ucuz oldugunu sanmam 50-70 pound arasi haftalik oda bulabilirsin belki o zaman genelde butun giderler oda sahibine ait olur gaz elektrik tax falan en iyi bu eger yanlizsan
extreme87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil