Evet aile yanı konaklama dil gelişimi açısından olabilecek en iyi alternatif konaklamadır. hemde fiyat olarak diğerlerine göre daha uygundur. ilk etapta gidecekler için..
Alıntı:
angelus´isimli üyeden Alıntı
aile yanı konaklama hakkında bılgısı olan var mı?yanı daha onceden kalmıs olan arkadasların ızlenımler neler?
aıle yanı konaklamadan genel de kımse memnun degıl.memnun kalan arkadaslar hıc mı yok?
ben memnunum (:
arkadasim bu olay gercekten sans isi londra hakkinda olan bir cok sey gibi. ben uc ay once geldim ilk iki haftayi aile yani konaklamasi almistim gelirken. hep diyorlardi aile yuzune bakmaz, odan dan okula okuldan odana gidersin oyle salonlarinda oturamazsin keyfine bakamazsin, sallamazlar seni muhabbet etmezler alcaklari paraya bakar felan diye.
ama hic biri gerceklesmedi, hala ayni ailenin yaninda kaliyorum. gelirken danisman ve okul araciligi ile geldigim icin haftaligi 110 pound u, iki hafta sonunda aileyle kendim anlasip simdi 75 pounda kaliyorum, saka gibi gelicek ama icinde de uc ogun yemek var, arada atistirmalik ufak tefek seyler yapip veriyor. tabi yemekler o kadar perfect seyler degil,arasira yiyemiyorum, ilginc bir damak tadlari var ama para cebe kalsin diye yiyorsun, cok abarti kotulukte degil yani. cok guzel salon mutfak karisimi birsey var surekli orda takilabiliyorum, surekli hal hatir soruyorlar dile yardimci oluyorlar. birazda sende bitiyor olay, kendini sevdirmelisin, guvenmelerini saglamalisin.
tabi bu sans isi, kimisinin ailesi cok kotu cikiyor hayvana davranir gibi davraniyor, en ufak bir seyinde azarliyor. bir arkadasimin basina gelmisti, ama sonrasinda okuluna sikayet etmisti aileyi, okulda anlasmasini kaldirdi o aileden. yani kotu cikarsa okuluna soyleyebilirsin sorunlarini, onlar duruma gore yeni aile bulabilir yada aileyi uyarabilir.
bence gelirken 2 haftalik bir aile yani konaklama yaptirin, ikinci hafta sonunda okulu aradan cikartip kendiniz pazarlik yapabilirsiniz aileyi sevdiyseniz.
belli bir sure sonra zaten pek bir onemi de kalmiyor acikcasi evin, evde durmuyorsunki sadece yatmaya geliyorsun alisip cevre edindikten sonra.
gelip gormeden yorumlara aldanma bence, sanirim bi kac haftaya geliyorsun, sik disini gelince kendin karar verirsin. cunku kalma isi cok bireysel birsey, yorumlardan bilgi edinemezsin, biri kotu davraniyor aileler der, diyen adam pasa cocugu gibi buyumustur, herseye sorun cikaran uyuz biseydir ona oyle gelir sana cok sevecen gelir aile. yemekler kotu der , onun damak tadi farkli seninki farkli belki sen seversin, alisiksindir fresh foodlara.
herneyse bol sans benden bu kadar (: