Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

hollanda dan ingiltereye vize !!!

Seçenekler Stil
Alt 06.08.2010   #1
betull
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Exclamation hollanda dan ingiltereye vize !!!

merhabalar. hollanda da yaşıyorum. 1 yıllık oturum kartına sahibim. ingilterye seyahat etmek istiyorum. vize hakkında yardıma ihtiyacım var? malum hollanda vatandaşı değilim, sadece oturum kartım var,schengen vizesi de ingiltere de geçerli olmadığına göre, nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmiyorum. bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. paylaşımda bulunacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.
betull isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.08.2010   #2
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
slm

size soyle acıklayım bende uk de yerlesim vizesiyle yasıyorum almanya shengen vizesine bakmıstım,vize almak zorundasınız ama eu icinde yerlesimi olanlara biraz daha kolay veriyolar, almanya vize basvuru ucretide istemiyor hatırladıgım kadarıyla ingiltere oturumundan,eger burda otel vb reservasyonu yaparsanız ve gerekli belgeleri sunarsanız sorun olacagını sanmıyorum detaylı bilgi icin birlesik krallıgın hollandadaki konsolosluk sayfasına bakın orda basvuru sartları ve istenen belgeler vardır.
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil