İngiltere'de Üniversite ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Üniversite »

Hnd / hnc yok denklıgı nedır ?

Seçenekler Stil
Alt 17.07.2009   #1
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Arrow Hnd / hnc yok denklıgı nedır ?

Selam arkadaslar ... HND VE HNC TURKIYEDE HANGI DIPLOMALARA DENK GELIYOR ? VE FARKLARI NELER BILGISI OLAN YAZSIN LUTFEN !!!
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009   #2
alpi23
Üye

Yazılar: 47
hnc sertifika programıdır türkiyede hicbir karsılığı yoktur hnd ise 2 yıllık üniversite programlarına denk sayılmaktadır.
alpi23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.07.2009   #3
alpi23
Üye

Yazılar: 47
hnc sertifika programıdır türkiyede hicbir karsılığı yoktur hnd ise 2 yıllık üniversite programlarına denk sayılmaktadır bildiğim kadarıyla yök denkliği olması lazım.
alpi23 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.08.2009   #4
Dido Sutter
Üye

Yazılar: 34
Ben Londra'da (BA) universite egitimine baslamadan once. 2 yil Foundation Degree okumustum. Gittigim college Foundation Degree ve HND'nin birbiriyle ayni oldugunu soylemisti. Her neyse Foundation Degree Turkiye'deki denkligi 2 yillik universite diplomasi ile ayni. HND yerine Foundation Degree oku daha iyi, cunku bazi universiteler mesela Kingston, London Metropolitan vs 2 yillik FD mezunlarini not ortalama vs gore universitenin 3. yilina kabul ediyor. Iyi sanslar..
Dido Sutter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2009   #5
Filanguage
Kıdemli Üye

Yazılar: 483
Alıntı:
Dido Sutter´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Londra'da (BA) universite egitimine baslamadan once. 2 yil Foundation Degree okumustum. Gittigim college Foundation Degree ve HND'nin birbiriyle ayni oldugunu soylemisti. Her neyse Foundation Degree Turkiye'deki denkligi 2 yillik universite diplomasi ile ayni. HND yerine Foundation Degree oku daha iyi, cunku bazi universiteler mesela Kingston, London Metropolitan vs 2 yillik FD mezunlarini not ortalama vs gore universitenin 3. yilina kabul ediyor. Iyi sanslar..
dido suan biraz mesgulum ama sana sorularim olacak ok.. umarim cevaplarsin bir kac saate kadar yazarim ..
Filanguage isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2009   #6
Dido Sutter
Üye

Yazılar: 34
Sor, bildiklerim konusunda yardimci olmaya calisirim.
Dido Sutter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil