İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 12.11.2007   #1
Kamikazes
Çaylak Üye

Yazılar: 3
Hırsızlık !!

Arkadaşlar ben ingiltereye gidecem. 9 aylık dil kursu için oraya giderken laptop götürecem. aile yanında 2 hafta kalıcam sonra arkadaş grubu vs.. bi eve çıkmayı veya en cuzi fiyatlı bi odaya yerleşmek istiyorum. ailem bana oraya giderken yeni birşey götürme diyor. Farklı farklı insanlar var eşyalarını çalabilirler dediler. Bende korktum oraya gidişte yanımda yeni teknolojik aletler getirmelimiyim veya orada hırsızlıkla karşı karşıya kalmış arkadaşlarımız varmı ne gibi tavsiyelerde bulunuyorsunuz ??
Kamikazes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
rahat ol o teknolojik esyalarin burda krali var.
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.11.2007   #3
neron
Çaylak Üye

Yazılar: 10
merak ve panik yok

burda elektronik esyalar daha ucuz birde sana tavsiyem bu kadar korkuyosan sakin gurbete cikma. ben 3 aydan beri burdayim yatarken kapi bile kitlemiyorum gelirsen londra cok buyuk biraz tehlikeli ama wales biraz daha guvenli
RAHAT OL
gelirsende benimle irtibata gecersin tabi istersen
neron isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.11.2007   #4
gagari
Üye

Yazılar: 81
neron oncelikle sansını zorlama. Sana kapını kılıtlemenı tavsıye ederım. Arkadsım burda hırzılık cok olur. OZellıkle cep telefonu notebook ipod ve ozellikle araba hırsızlıgı v.b. Bunları yapanların büyük kısmı ZENCIdir. Zencilerden uzak dur. Ozellıkle gece ıssız yerlerde dolasma.
Plos hırsızı yakalasa bile birsey yapmaz once sana sorar sikayetcimisin diye. Sen sikayetci olursan islem yapar. Cok buyuk bir hırsızlık deyilse kısa zamanda serbest kalır. Burda kamu davası diye birsey yok acıkcası. Kimse sikayette bulunmadımı birsey olmaz.
gagari isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil