İngiltere'de dil okulu ...

Seçenekler Stil
Alt 24.09.2008   #1
aliihsanata
Kıdemli Üye

Yazılar: 114
Hiç Dilmeden Iniltere

Arkadaşlar
Ben Manchester academy english dil okulana kaydımı yaptırdım bu okulu bilen varmı nasıldır.
Ben bu okulda mastera hazırlık için okuyacağım ama yok denecek kadar dil biliyorum 9 ayda mastera yeterli dilim olurmu. giden arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
aliihsanata isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008   #2
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
hiç bilemeden ingiltereye gitmek çok mantıklı değil en azından günlük yaşamda bir şeyler isteyebilecek kadar ingilizce bilmek gerekli. Ayrıca vize işlemleri içinde daha önce bir süre ingilizce eğitim aldığını belgelemek gerekiyor. Sorun yaşamaman için.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.09.2008   #3
adam smith
Kıdemli Üye

merhaba,

konsolosluğun istediği evraklar arasında daha önce ingilizce eğitim aldığınız gösterir belge gereklidir. Çünkü hiç bir kursa gitmediğinizi varsayarak İngiltere'de nasıl anlaşacaksınız ilk etapta yani adınızı bile söylemeyi bilmediğinizi düşünebilirler. Giden arkadaşların için diğer evrakları çok sağlam hazırlanmış olabilir yada kısa dönem öğrenciyken yaz dönemminde eğitim almak için gitmiş olabilirler.
Alt 30.09.2008   #4
rumpleteazer
Üye

Yazılar: 90
Arkadasim sekiz ayda ancak pre intermediate olursun eger iste calisirsan o dereceye bile gelmen zor burda ornekleri mevcut
kaldi ki master seviyesine geleceksin egri oturalim dogru konusalim...
rumpleteazer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008   #5
aliihsanata
Kıdemli Üye

Yazılar: 114
Alıntı:
rumpleteazer´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasim sekiz ayda ancak pre intermediate olursun eger iste calisirsan o dereceye bile gelmen zor burda ornekleri mevcut
kaldi ki master seviyesine geleceksin egri oturalim dogru konusalim...
rumpleteazer
peki ne kadar sürede EILETS SINAVINDAN 6 PUANA ULAŞABİLİRİM YAZARSAN SEVİNİRİM.
aliihsanata isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.10.2008   #6
adam smith
Kıdemli Üye

arkadaşlar,

8 ay çok uzun bir zaman ve pre intermediate seviyesi çok düşük bir seviye bir öğrencinin birazcık bilgisi varsa 3 ayda pre-intermediate olabilir. ama daha sonrası biraz daha uzun bir zaman alır. Çünkü seviye yükseldikçe bir üst seviyeye çıkmak biraz daha uzun zaman alır. IELTS'den 6 alabilmen için bir alt yapının olması ve üzerine 6 aylık bir eğitim alman gerekli olabilir. Tabiki bu kişiye göre değişir. Herkes aynı anda aynı seviyeye gelecek diye bir şey yok.

Seçenekler
Stil