Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Hesapta ne kadar para olması gerekiyor?

Seçenekler Stil
Alt 05.02.2008   #1
umitserce
Çaylak Üye

Yazılar: 7
Hesapta ne kadar para olması gerekiyor?

Merhaba arkadaşlar

Manchester'da 9 aylık bir eğitim için başvurmayı düşünüyorum. Hesabımda yaklaşık ne kadar para olması gerekiyor? Bunun bir alt sınırı var mı? Neye göre hesaplıyorlar?
umitserce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.02.2008   #2
mell
Britanya Polisi

Yazılar: 75
sana sadece şu taktiği verebilirim arkadaşım paranı sakın bir anda yatırma daha vizeye başvurmana biraz zaman varsa parça parça yatır arada bi git çek bi saat sora yine yatır ve yaptığın bütün işlemleride hesap cüzdanına yazdır. neden dersen açıp bakılar hesap cüzdanına bir anda 3-4 milyar yatmışsa şüpheleniolar tabi bunlar 10*20 milyarda olsa aynı. hesabın hareketli görülmeli bunu mutlaka unutma belli bi sınırıda yok alt sınırı şöyle hesaplayabilirsin orda kalacağın süre içinde tüm giderlerin olabilir yada bunun yarısı . yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
mell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008   #3
umitserce
Çaylak Üye

Yardımların için teşekkür ederim mell. Benim hesap son bir yıldır çok hareketli. Vize başvurusu yapmadan önce hesapta 7000 ytl civarında para olsa sorun olur mu? Bu yüzden red yeme ihtimalim var mı?

Teşekkür ederim.
Alt 06.02.2008   #4
mell
Britanya Polisi

Yazılar: 75
Bence yok gibi kesin bişe de söyleyemiyorum daha deneyimli arkadaşlar belki bilgi verir. ama hesabın hareketli olması çok iyi 7000 ytl de bence çok yüklü bi miktar değil yurt dışı için ordaki harcamalarınla orantılı gözükecektir. kolay gelsin inş sorunsuz alırsın. birde tavsiye edebileceğim bütün türkçe evraklarını ingilizceye tercüme ettir yoksa dikkate almıolar... Maaş bordrolarını tapu veya herhangi bi mal varlığını belgeleyen kağıtlatı hepsini bi tercüme şirketinde tercüme ettir birlikte ver bu çok önemmli
mell isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.02.2008   #5
umitserce
Çaylak Üye

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Seçenekler
Stil