İngiltereye başvurduk red aldık itiraz sürecimiz var olmazsa Avustralyaya gideriz dedik ama oradada bizim sivrizekalı vatandaşlarımız bizi iyi tanıtmaya başlamış. http://www.milliyet.com.tr/Yasam/Son...aka%20korkuttu
Sonra şaşırıyoruz bu adamlar bize neden vize vermiyor diye..
Gerekli sartlari karsilayan kisilere vizeyi verirler..Karamsar olmanin hic geregi yok,O tur insanlar olur,her ulkeden var o tur insanlar,inanin bize mahsus birsey degil.
Gerekli sartlari karsilayan kisilere vizeyi verirler..Karamsar olmanin hic geregi yok,O tur insanlar olur,her ulkeden var o tur insanlar,inanin bize mahsus birsey degil.
Dostum bence öyle değil işte durum.Tolerans diye birşey var.Önyargıyla yaklaşıyorlar adamlar.Bahane arayabiliyorlar.Ben olsam bende önyargıyla yaklaşırım belli ülkelere.Her ülkede bir tane varsa haberde görüldüğü gibi aynı haber içinde 2 tane ucubiklik yapan Turk var.
10 parmagin 10nuda ayni degildir arkadaslar.. icimizde illa ki boyle dengesizler olacaktir, ki varda.. Bu butun milletlerde olan birsey. Iste hepiniz bahsediyorsunuz ingiltere, londra, vs.. simdi bu adamlarin hepsimi dort dortluk? soruyorum size..
Elbette ki elestirilecek cok yanimiz var. Ama elestiriye acik yanlarimizin bile bazen hos karsilanmasini dilerim. Biz bircok milletden ustunuz.