Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

Herseymi Ters burda Yoksa bizmi hep yanlistik ?

Seçenekler Stil
Alt 05.11.2009   #1
Cem
Üye

Yazılar: 55
Herseymi Ters burda Yoksa bizmi hep yanlistik ?

Nerde kalmistik evet nottinghamdayim anaaaa bi baktim otobus duraklari ters arkadas yolun diger tarafina bakiyo once beynim durdu bi kac saniye dusundum dusundum cevap yok sonra dedimki belki yagmurlu havalarda duraktakilerin ustu kirlenmesin diye duraklari ters cevirmisler ve yolun diger tarafina bakiyo herneyse bazi duraklar ters bazilari duz insaa edilmis o zaman bu isin mantigi ne arkadas madem bazi otobus duraklari ters bazilarida duz olarak insaa edilmis o zaman bu iste bi gariplik yokmu ? ya hepsi duz olmali yada hepsi ters herneyse tipki trafikte yolun solundan gitmeleri gibi hehe garip ya neyse varmi dusuncesi olan valla benim inandigim bunlar hep ters yada butun dunya ters bunlar dogru ehehe bir tek durak konusunda degil diger her bir konuda tersler gibi duruyo
Cem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2009   #2
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
daha dur bakalim daha neler goreceksin burda mantikli bisey ararsan aklini yitirirsin onun icin bosvereceksin tum dunya trafikte sag taraf kullanirken bunlar ve somurgeleri sol kullaniyoo simdi tum dunya mi yanlis yoksa bunlar mi dogru ...nedenine gelince bunlar biyerlerden duymus sol elini kullananlar sag elini kullananlardan daha zekidir die insanlari solak yapmaya calismis lar yillarca ama ne hikmetse is hepten sarpa sarmis anliycagin..tipki uzunluk olculeri gibi bu arada buralara takilmayi bosverde git job center plus yada direct govdan is ilanlarini aramaya bak nasil olsa numarayi almisin daha hesap felan actir yenge faturanin birine senin adini ekletsin yoksa hesap ta acamazsin bunlarla ugras yoksa sonunda uzulursun demedi deme....
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2009   #3
gkn0202
Kıdemli Üye

Yazılar: 130
ha ha çok komik ya insan alışana kadar baya bi yabancılık çeker o zaman oraya gelenler yandı yani yandık
gkn0202 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.11.2009   #4
Cem
Üye

Talking

Alıntı:
gem074´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
daha dur bakalim daha neler goreceksin burda mantikli bisey ararsan aklini yitirirsin onun icin bosvereceksin tum dunya trafikte sag taraf kullanirken bunlar ve somurgeleri sol kullaniyoo simdi tum dunya mi yanlis yoksa bunlar mi dogru ...nedenine gelince bunlar biyerlerden duymus sol elini kullananlar sag elini kullananlardan daha zekidir die insanlari solak yapmaya calismis lar yillarca ama ne hikmetse is hepten sarpa sarmis anliycagin..tipki uzunluk olculeri gibi bu arada buralara takilmayi bosverde git job center plus yada direct govdan is ilanlarini aramaya bak nasil olsa numarayi almisin daha hesap felan actir yenge faturanin birine senin adini ekletsin yoksa hesap ta acamazsin bunlarla ugras yoksa sonunda uzulursun demedi deme....

Evet patron haklisin valla daha neler gorcem kimbilir dogrusun hehe
neyse dedigin gibi kart geldi ve daha onceden hesap actirmistim yani council tax , virgin media , ve diger faturalar uzerimize kayitli sorun yasamadim yani hesap alirken bu pazartesiyede job centerden is randevusu var patron umarim bi is ayarlarlar valla cv yi oyle bi doldurdumki ben bile tanimadim bu benmiyim diye ya iyi guzelde ben bisiyi hic anlamiyorum bu council tax da ne diye ben her ay £ 151 oduyorum bu soygun degilmi patron boyle bisi olurmu ya ... Soyguncularin ve Hortumcularin en cok yasadigi yer olan ulkemde bile yilda bir kere bu ev vergisi belediye vergileri odenirken burda ne diye her ay patron bu tuhaf degilmi sence ... yorum bklyrm boss
Alt 06.11.2009   #5
Cem
Üye

Alıntı:
gkn0202´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ha ha çok komik ya insan alışana kadar baya bi yabancılık çeker o zaman oraya gelenler yandı yani yandık
aslinda boyle dehset bi kultur depremi olmucak hani 3.5 siddetinde falan bi sallanirsin bi kac gun ama sonra 8.15 siddetinde dusunup anlamaya baslinca sorun iste o zaman basliyo ben valla cikamadim isin icinden o yuzden bosverdim ama zor degil buralara alismak ( otobus duraklari haric ) kib
Alt 06.11.2009   #6
gem074
Kıdemli Üye

Yazılar: 260
adas birak su job center hikayesini internetin var internetten job center plus a gir ordan isler bak job center a kalirsan vize alma olayina doner ona gore yada hangi eyalete baliysaniz oranin county council jobs olarak bak buldugunda mail at yada ara gelsin formun gonder daha kisa cunku sinav minav 2. etapta oncelikle is bul
gem074 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009   #7
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
o durak olayına bende gıcık olmuştum eskileri öyle desen daha yeni duraklar değişti onlarda ters kondu ama güzel bir olay düşünce güzel fakat bazen şöför görmüyor oturuken basıp gidiyor En çok trafik ışıklarını seviyorum hepsi sensörlü gereksiz yere fazla bekletmiyor.
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009   #8
Cem
Üye

Alıntı:
erkin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o durak olayına bende gıcık olmuştum eskileri öyle desen daha yeni duraklar değişti onlarda ters kondu ama güzel bir olay düşünce güzel fakat bazen şöför görmüyor oturuken basıp gidiyor En çok trafik ışıklarını seviyorum hepsi sensörlü gereksiz yere fazla bekletmiyor.
Aslinda ben gicik olmadim ama tuhaf geliyo mantigini cozemiyorum garip ya bu trafik isiklarina benimde hosuma gidiyo dedigin gibi sensorlu ve gereksiz yere bekletmiyo haklisin ama bi tuhaf konuda burda hangi alis veris merkezine gitsem guvenlige rastlamak hemen hemen imkansiz ya buda garip ama istanbulda hangi alisveris merkezine gidersen git mutlaka giris kapisinda aramadan geciyosun ne bilim bi cevahir veya digerleri elini kolunu sallayarak girebiliyosun hehe bide burda gozlemledigim en ilginc seylerden biri patron yuruyorum sabahin 8 i mi ne oyle bisiy bi bakarsin parkin orda 8 bilemedin 10 kisi oturmus adamlar icki iciyo yuh dedim havada buz gibi biliyomusun elemanlar oturmus parkta olumune icki iciyolar lan dedim bunlar hasta kardesim herseyin bi zamani var bizde iciyoz ama bunlar abartiyo garip ya dur bakalim daha neler gorcez daha geleli 2 ay oldu alismasina alistim ama bazi seyler harbiden cok tuhaf anlasilmasi zor kib
Alt 07.11.2009   #9
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Burada evsizlerin geliri benden daha fazla ama adamlar fakir takılıyor hükümet dünyanın parasını veriyor adamlar da onu içki-sigara-vs şeylerle bitiriyor, en ufak bir çalışma isteği yok tüm gün sağda solda sürtüp karınları açıkınca McDolands, Burger King yada Ucuz kebapcılara girip 2-3 pound tutucak şekilde birşeyler almak. Adamın yaşam konusunda bir amacı yokki bir gayreti yok inanın benden fazla gelirleri vardır. Hele 18 yaşından küçükken birde çocuk felan yapmış ise 1000 pounda yakında alıyor aylık devletten. Fazla hazırcılar...
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.11.2009   #10
ozgur cocuk
Kıdemli Üye

Yazılar: 275
inglizlerin hayati ters surekli ters olurp farkli olmaya calisiyolar
ozgur cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil