Sarı Sayfalar / Duyurular İş arayanlar, ev arayanlar, işverenler, ürün soranlar...

Seçenekler Stil
Alt 30.06.2009   #1
barman
Çaylak Üye

Yazılar: 18
Exclamation hem aile hem is ariyorum

arkdaslar ben bir haftadir londradayim malvern house gidiyorum dil icin 9 ayligina burdayim ama acil ucuz bi odaya bide ise ihtiyacim var oda paylasimli yada turk olsun hic farketmez is yerindede kalabilirim yeter ki ucuz olsun lutfen yardim edin burasi berbat para bakimindan
barman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.06.2009   #2
serky
Çaylak Üye

Selam barman. Ne kadara kaliyorsun su an haftalik? Diger topiclere de bir goz at benim aklimda kalan sicak ilan bu asagidaki gibi,isine yarar umarim kolay gelsin!

Alıntı:
betuldemir´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
selam
bizim bromley'de kiralık 2 odamız var. Eğer ilgilenirsen babamla irtibata geçebilirsin. Klasik kasvetli londra evleriyle alakası yok ve kapıdan çıkar çıkmaz busler hizmetinde. Ulaşım da inanılmaz rahat.
rıfat turkerkman 00447931530625
serky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2009   #3
barman
Çaylak Üye

Alıntı:
serky´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam barman. Ne kadara kaliyorsun su an haftalik? Diger topiclere de bir goz at benim aklimda kalan sicak ilan bu asagidaki gibi,isine yarar umarim kolay gelsin!

ok tsk arkdaslar yok mu merkezde oda arayan 4-5 kisi birlesip bi yer tutmak icin kyzey de ucuz var ama okula cok uzak ilgilenirseniz mesaj atin
07759916332
barman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.07.2009   #4
serky
Çaylak Üye

Ben olabilirim o arkadas .Ama 11 Temmuz'da geliyorum.
serky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil