İngiltere'de yaşam ...

Seçenekler Stil
Alt 08.11.2007   #1
gurbuz
Çaylak Üye

Yazılar: 15
help me

merhabalar,
arkadaşlar ingiltere de katılacağım yemeklerde alkol kullanmamam insanlar tarafından hoş karşılanır mı? Birde yemeklerde kadeh kaldırmak için gerekirse alabileceğim alkolsüz içecek varmı? TR de ki gibi kola ayran mı alsam yoksa adamlar kadeh kaldırırken ben yarasın koçum mu desem???
gurbuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
yarasin kocum de daha bi makbule gecer o zaman
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.11.2007   #3
goborto
Üye

Yazılar: 86
burda alkolsuz icecek kullanilmiyo malum gevur bosuna demiyolr ..gurbuz saka yapiyosun heral hepbirlik eglenelim diye rahat ol burasi ole karisik ki hatta orda gordugunden daha fazla hosgoru gorecegin ortamalr olucak ...
goborto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007   #4
gözdee
Çaylak Üye

Yazılar: 4
ya arkadaşlar yada abiler ben lise öğrencisiyim londra da okumak benim tek hayalim dilimi ilerletmek istiyorum muhasebe bölümünde okuyorum oraya nasıl gidicem ya üniv. bitiriptemi aslında orada üniversite yi okumak istiyodum ama muhasebeyle ilgili orda okul ne arasın yoktur dimi öyle bi yer kaldım ya böyle ne olur bi açıklama verin şu konuya
gözdee isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.11.2007   #5
gurbuz
Çaylak Üye

gözde forumda senin meseleyle ilgili başlıklara bak derim.
ama illaki burada da vardır muhasebe ile ilgili bölüm ama sana pahalıya patlar. Burs bulman imkansız denecek kadar zor sadece dil kursu ve kendi paranla okuabileceğin bir okul bulabilirsin. Bu işin maddi kısmı diğer psikolojik boyutu ise bundan en az bu kadar zor. Yani sen bilirsin araştır kendine göre birşey çıkabilir ama biraz terlemen gerek
Alt 10.11.2007   #6
gözdee
Çaylak Üye

peki bişey daha söyleyebilirmiyim babam şöyle birşey söyledi burdaokulu bitir dedi dilini ilerletip orada ders verebilirsin avrupa zaten hep böyle öğretmen çağırıyomuş türkiyeden bende burda muhasebe öğretmeni olacağım inşallah ben orda ders verebilirmiyim yani gerçekten olabilirmi yabancı dilimi ilerletip
Alt 10.11.2007   #7
goborto
Üye

ohh gozdecim bunalr guzel hayaller yada gercekelstrrsn ama inglizcen oel bi seviyeye gelicek ve sen muhasebe dersi verecek yer bulucak olmucak seyelr degil ama zor ...sen buraya ogrenci olarak gelmeyi dene once dilini gelistrmek icin sonra kendin gorr bakarsin ama burda hayat ole kolay degil
Alt 10.11.2007   #8
gözdee
Çaylak Üye

senin demek istediğini anlıyorumda goborto ama ben muhasebe öğretmeni olarak gitmiycem ama burda öyle olmak zorunda muhasebe öğretmeni ama ben orda dil kursunda ilerleticem ve avrupaya her türkiyeden çağırıyolarmış ben orada diyorum türkçe öğretsem ordaki türklere tarihimizden bahsetsem yani öle bi öğretmenlik ama muhasebeyle ilgili bişeyler varsa orda ilmiyorm ama varsa o da olur neden olmasınbunları bana babam söylemişti oda almanyada büyüdüğü için söledi ama aradan zaman geçti belki öle bişey yoktur bide ingiltere o yüzden sormuştum
Alt 10.11.2007   #9
gurbuz
Çaylak Üye

gözde İngiltere de çalışma izni denilen bir olay var ve bu gerçekten kolay elde edilecek birşey değil, özelliklerin seni oraya davet edilmeni sağlamanı. Bu dagerçekten alanında iyi olmana bağlı ki ingilizce nin çok üst düzeylerde olması gerekiyor ve senin deneyimlerin mezun olduğun okul hepsinin burada kabul görmesi gerekiyor. Türkler gitme konusunda da fazla umutlanma malesef burda kendi soyumuzdan gelenlere pek iyi gözle bakmazlar ve hemen moralini bozarlar onun için sen kendi başına birşeyler yapmaya çalış. ama imkanın varsa univ gel burada oku şansın çok daha yüksek olur
Alt 10.11.2007   #10
goborto
Üye

gurbuz morel bozar demisin burdaki turkler icin ama sole bisi var burdaysak demekki az cok bisi biliyoruz demek ve burda birbirimize yardimci olmaya calisicaz simdi gozde mesala turkce ogretmeye gelicem ..vb demis bu basit bisi degil burdaki kosullar ortada heryer kalifiye olmasina ragmen garsonluk ..vb isler yapan kisler ile kayniyoki bu insanalrin cogunun calisma izni gibi sorunuda yok hele hele bide profesyonelce bisiler yapmak istiyosn burda sennde dedigin gibi saglam ingilizce ve mezun oldugun okullarin burda kabul gormesi ve onca insan icinden siyrilman gerek ama burda turkce ve tarih ogretmek nekadar kabul gorr oda ayri bir tartisma konusu olur

Seçenekler
Stil