arkadaslar biz geldik gorduk, aslinda herseyden bizim ulkemizde de var ama yurt disina cikmisiz adi var, donuste ese dosta arkadasa ufak capli biseyler goturmek istesek, hem buradan goturmeye deger, hem fazla agirligi olmayan, soyle ilginc, aaa bu da gercekten hosmus denilecek( tabiki zevkler ve renkler sozkonusu orasini bosverelim) ne goturebiliriz, fikirleri olan paylasirsa, goturduklerinden aldiklarindan bulduklarindan bahsederse sevinirim...
ben kuzen ve yigenlere linx deodrant ve parfum urunlerini gotururdum tr axe olmasina ragmen hala cozemediler hem guzel kokuyo hem ufak bide kampanyasi oldumu baya ucuza geliyo hediye icin
sonra aile olarak alirdim 5 6 tane buyuk Cadbury alamanyandan geldi ozel cikolata yada alkollu cikolatalarda olabilir baya luxse kaciyo
arkadaslar daha orjinal seyler bulan var mi, hani aa ben bunu aldim bak surdan yada suralarda degisik seyler bulabilirsin diyebileceginiz... ne biliyim egzantirik, otantik, dandik
50 tane kırmızı otobüs magneti
50 tane aynı tip anahtarlık,
bunları dandik arkadaşlara dağıtmak için..
özel kimselere de ucuz olduğu için çanta, aksesuar ya da no belliyse ayakkabı alınabilir primarktan. zira ben aldım göstere göstere giyiyolar
parfüm de mümkün..
duty freeden geçerken alkol de makbul.
bence su i love ondon t shirt leri cok guzeller,yada kupalardan alabilirsin,yada yer kaplamiyacak en sik buzdolabi susleri var anahtarliklari var bileklikleri var icki dersen kendine has ickileri de var yani bence bunlar basit ama hos goturecegin insanlara unutulmadiklarini belirtecek seyler benim fikrimce
Alıntı:
chalupa´isimli üyeden Alıntı
varmı başka orjinal fikirleri olan benimde ihtiyacım var
ben kiz arkadaslarima mayo, kulotlu corap gibi seler aldim, asda da super bikiniler 3 pounda satiliyo hem de lycra, turkiyede 50 ye anca alirsin..
primark guzelmis bak gercekten, poundland da rimmel marka rujlar falan var cok kaliteli, bir de Savers yada Semi-Chem magazalarinda dunyaca unlu kozmetik urunleri 5 pounddun altinda satiliyor.. bu oneri bayanlara yonelik oldu biraz ama neyse :P