ben heatrow havaalnından beckanham a gıdıcem.taxı harıcınde nasıl gıdebılecegım konusun da bılgısı olan var mı?ayrıntılı sekılde anlatan olursa sevınırım.tabı 2-3 te valız olacak.taxı tutmazsam bı zorluk cıkarırı mı?tesk.
merhaba
havaalanina indikten sonra isaretlerle underground yazisini takip et..
underground in girisinde information bolumu vardir ordan OYSTER al PAY AS YOU GO 10 POUND yuklet. oyster icinde 3 pound alacaklardir deposit olarak... yani 13 pound odersin..
undergroundda picadilly line a binmelisin.. bu hatta "south kensington" inip isaretleri takip edip "circle ve district line " a gecip victoria ya giden trene binmelisin...
victoria da inip.. metrodan cikip rail station a girmelisin.. orda kontrol et Beckenham Junction Rail Station duraginda inecegini soylersen hangisine binmen gerekeni gosterirler...
en gec bir bucuk saatte varirsin.. boyle uzun gorundugune bakma kolay aslinda...
gidecegin yer beckanham junction station a cok yakin degilse asagidaki siteden
sag kisimda "journey planner" yazan yere from kismina "heathrow" yaz to kisminada gidecegin yerin en yakin oldugu durak ya da station ismini yaz alt kisimda "leave now" yazan yere tikla. sana nasil gidecegin hakkinda secenekleri gosterecektir..
sonradan fark ettim taksi tutmasam olurmu demissin..
eger valizleri tasiyabilisen sorun olmaz.. ama metroda hat degistirirken bazen merdiven cikman gerekiyor ve bazi yerlerde yuruyen merdiven yok.. ama bende metroyla geldim biraz zor oldu ama.. metroya en fazla 2-3 pound veriyorsun
ama taksi nerden baksan 30 pound tutar.. tabi tam olarak fiyati bilmiyorum ama yaklasik boyledir..
yani kisacasi tasiyabilirim cok agir dersen metroyu.. yok cok agir tasiyamam diyorsan taksiyi kullan. taksiye bineceksende gidecegin adresi ver.. ne kadar tutacagini onceden soyluyorlar ona gore karar verirsin..
taxi tutsam tahmınen ne kdr tutar heatrow dan becenham a?
beckenham da yasiyorum ve gecen bi taxi burosunda fiyat tarifesi gozume carpti yaklasik 50 pound
bence bi arkadasin bi akraban falan varsa seni almalarini rica et
birde bu ilk gelisin ise cok zorluk cekersin o yollarda valizlerle
kolay gelsin
50 pound sa super o zman taxıyke gıderim.valızlerle o ezıyete degmez metroyla.bana genel de 90 pound tutuyor demışlerdı.oyuzden metroyla mı gıtsem dıye dusnuyordum.