Ulaşım ...

Seçenekler Stil
Alt 21.10.2008   #1
spider
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Heathrow To Bristol

Heathrow dan bristol e nasıl gidebilirim. Uçağım terminal 3 e inecek ve havaalanı içinden mi yoksa dışarıda mı alıyoruz.
spider isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2010   #2
altayodabas
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Alıntı:
spider´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Heathrow dan bristol e nasıl gidebilirim. Uçağım terminal 3 e inecek ve havaalanı içinden mi yoksa dışarıda mı alıyoruz.
selam spider..bende haftaya heathrow a inicem ve senin gibi bristole gitmeye çalışacağım.sen nasıl yaptın ? bilgi verirsen sevinirim
altayodabas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2010   #3
londonboy
Üye

Yazılar: 71
bristol

Heathrow havaalanindan , Heathrow Express ile Paddington a gideceksiniz. O istasyondan Heathrow Express ten inip Bristol Parkway ya da baska bir Bristol trenine bineceksiniz. Yaklasik 35 -40 pound tutar ( iki yolculuk toplam)
londonboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2010   #4
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Yazılar: 213
Alıntı:
spider´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bristol'da Nerede Kalacasin ? Semt ? Kasaba ? Merkez ?
Isimide Belirtirsen Sevinirim !
Bilgekaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010   #5
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
O kadar çok konu varki bunula ilgili Aramayı kullansaydn keşke sırf ben 3-4 kez ayrıntlı biçimde yazdım. Özet şu

- Otobüsler gideceksen (Heathrow 1-2-3'de National Expressin otobüs istasyonu var, çıkışa yakın sağ tarafta okları takip et sadece)
- Trenle gidecesen eğer gündüz ve zamanın var Heathrow Connect (25-30dk | 8-9 pound) ile eğer acil ise Heathrow Express (15dk | 17-18pound) ile Paddingtona geç bunlar içinde okları takip etmen yeterli. Paddington'dan sanırım Bristol'e giden devamın benim şehir son durak olan trneler var her saat başı var bildiğim kadarıyla. Son dk bilet alma pahalı, biletini 7-8 gün önceden www.nationalexpress.com yada www.firstgreatwestern.co.uk ikisinden biriden al daha ucuz oluyor anlık biletler, biletini 1 numaralı peronun yanında duran makinelerden çıkartırsın (Satın aldığın kredi kartı yada Nakit kartı yanında olması lazım - Referans numarası ile birlikte). En son panoları takip et 10-15dk kala kaçıncı perondan hareket edecek yazar sonrası iyi yolcuklar
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.06.2010   #6
sena*lal*07
Çaylak Üye

Yazılar: 10
Alıntı:
erkin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
O kadar çok konu varki bunula ilgili Aramayı kullansaydn keşke sırf ben 3-4 kez ayrıntlı biçimde yazdım. Özet şu

- Otobüsler gideceksen (Heathrow 1-2-3'de National Expressin otobüs istasyonu var, çıkışa yakın sağ tarafta okları takip et sadece)
- Trenle gidecesen eğer gündüz ve zamanın var Heathrow Connect (25-30dk | 8-9 pound) ile eğer acil ise Heathrow Express (15dk | 17-18pound) ile Paddingtona geç bunlar içinde okları takip etmen yeterli. Paddington'dan sanırım Bristol'e giden devamın benim şehir son durak olan trneler var her saat başı var bildiğim kadarıyla. Son dk bilet alma pahalı, biletini 7-8 gün önceden www.nationalexpress.com yada www.firstgreatwestern.co.uk ikisinden biriden al daha ucuz oluyor anlık biletler, biletini 1 numaralı peronun yanında duran makinelerden çıkartırsın (Satın aldığın kredi kartı yada Nakit kartı yanında olması lazım - Referans numarası ile birlikte). En son panoları takip et 10-15dk kala kaçıncı perondan hareket edecek yazar sonrası iyi yolcuklar
ßéNDé qiTmeh Isiom vallaha kAFam kaRisTi :S qiDen yaZsin Itibata qéceyim
spider
altayodabas
sena*lal*07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil