İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

heathrow hava alanı ve chek in ACIL...

Seçenekler Stil
Alt 19.04.2008   #1
puskas
Çaylak Üye

Yazılar: 1
heathrow hava alanı ve chek in ACIL...

slmm ben yakın zaman ıcerısınde londra ya gıdıcem ....1. sorum kayıt oldugum kursun baslama tarıhınden 5 gun sonra gıdıyorum bu hava lımanın da bı sorun yaratırmı(İLK DEFA GIRIYORUM ULKEYE )....2 sorum heathrow hava alanında herhangı bı sey doldurucakmıyım gırıste prasödur nasıl ıslıyo....dılım cok ıyı degıl bı sorun yasarmıyım.....) saygılarımla
puskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.04.2008   #2
Burak81
Üye

Yazılar: 42
1. sorunun cevabi su arkadasim : okula baslama tarihinden sonra ingiltereye giris yapman havaalanindaki gorevlileri baglamiyor, okulu bagliyor yani 1 haftalik bir derse gec girme olayin olur okadar.. onun haricinde havaalaninda sadece pasaportuna bakiyorlar ve ne icin buraya geldigini soruyorlar sende tabii biz bunu sana soyledigimizi icin biliceksin ve dil kursuna geldigini soyliyceksin (bende vizem 6 gunde belli oldugu icin kurs tarihimi degisitirmek zorunda kalmistim oradan biliyorum oyuzden merak etme.. sadece okulunu ara ve de ki ben gec gelicem vizem gec cikti lutfen baslama tarihini 1 hafta ileri alin ozaman tamam diyorlar ve 1 hafta sonra baslatiyolar..) Kisacasi senin vizen nezaman baslarsa tarih olarak o gunden itibaren istedigin zaman giris yapabilirsin ingiltereye..

2. sorunun cevabi da havaalaninda herhangi birsey doldurmuyorsun sadece sana ucakta bir kucuk form veriyolar onu dolduruyosun.. merak etme sorular cok basit sadece isim soyad dogum tarihi hangi havayolunu sectigin kacta kalktigi ucagin varis saati falan ucak numarasi onlari yaziyosun ve kagidi teslim ediyosun bukadar..

gorusmek dilegi ile hayirli yolculuklar dilerim sana...

Konu Burak81 tarafından (21.04.2008 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.
Burak81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.04.2008   #3
mhmt
Üye

Yazılar: 49
sen havalanında polise btn okul belgelerini cıkar wer o sana okula mı geldin diyecek ewt diyeceksn o kadar yanii
mhmt isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil