merhaba arkadaşlar, forumu genel olarak şöyle bir gözden geçirdim, herkes yaşadıkları olaylara dayanarak tecrübelerini ortaya koymuş, bazı konularda gerçekten mantıklı yazılar okudum, ingiltere hakkında faydalı bilgiler sunulmuş,. ben 22 eylül de eurocentres london lee green de 24 haftalık (6 ay) dil eğitimine başlıyorum, okulum hakkında bu sitede pek bi yorum bulamadım, daha önce burada eğitim almış ya da okulla ilgili bilgiye sahip olanlar çok az, ama kendi araştırmalarıma göre eurocentres köklü bir okul ve iyi bir eğitim veren merkez, yine de eurocentres la ilgili fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim .. 24 haftalık bir programla gittiğm için çalışma iznine sahibim, sanırım ingiltereye vardığım ilk hafta içinde police registration yaptırmam gerekiyormuş, bazı arkadaşların bahsettiğine göre part-time iş bulmak çok kolay, bazı arkadaşlar için de çok zor olmuş, örneğin bi arkadaş 6 aydır orda olduğunu ve her yolu denemesine rağmen iş bulamadığını yazmş, gerçi bunu bi şansızlık olarakda nitelendirmiş ama yine de bu beni çekinceye itti, çünkü ben orda çalışmanın hem dil gelişimi açısından hem de maddi açıdan faydalı olucağını düşünüyorum, insanlarla iletişimin yoğun olduğu ve saat başına iyi ücret getiren ne tür part time işler arayabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum, inşallah ben de iş bulmak çok kolay diyenler gubuna girebilirim.. Heathrow Airport a biletim var ve havaalanı karşılama istemedim, host family im 'eltham road'ta, havaalanından birkaç tube değiştirerek sora sora elimdeki adresi bulabileceğimi düşünüyorum, yoksa yanlış mı düşünüyorumwww.tfl.gov.uk ulaşım için güzel bi site, nası gidebileceğim hakkında başka nelere tavsiye edebilirsiniz teşekkürler ..
london heathrow dan piccadaily metro var oradan charingcross tren istasyonuna gideceksin oradan trenle elthama eltham tren isyasyonundan taxi ile adresine gidebilirsin.Tam olarak bilmiyorum ama bu seyahatin sterling olark
28 pounda mal olabilir.Eltham tren istasyonundan aile gelip seni alirsa ozaman 10 pound karin olur.Yani 18 pounda eve kadar gidersin.