slm arkadaslar öncelikle ben eltronik teksnisyeniyim ingilterede çalısmak istiyorum meslegiin üzerine lise terk mezunuyum ne yapmam gerek görüşlerinizi bekliyorum
Oncelikle kendine durust bir sekilde bu isi gercekten yapmak isteyip istemediyini ve bu hayal icin elinden gelenden daha iyisini yapip yapmayacagini sor!
Cevabin evet ise sunlari yapmaya basla;
- Sana istediyin sey imkansiz diyen kisilere haklisin deyip, gul gec - onlarla tartisma
- Gunluk konusmalari rahatlikla anlayabilecek kadar Ingilizce ogren. Yanlizca masanin altinda kedi var demesini ogrenmek, gunluk konusmayi anlamak anlamina gelmiyor.
- Ogrenci olarak Ingiltereye gel
- Universiteyi burada oku, okudugun sure icerisinde teknisyenlik islerini arastir
- Bir yerde parasiz dahi olsa tecrube edinmek icin calis
- Okulun bitince hemen isteyinin alanda calismaya basla
Ne kadar zamanmi alir ise baslaman? bu maili okudugun andan o ise baslaman icin benden sana 5 yil ve en az £30,000 okul ve diyer masraflar.
Bunlari goz onune alabiliyorsan, sana basarilar...
slm arkadaşlar cok tesekkürler £30.00 den daha az bir miktara işlerimi hallediyorum çünkü ab komitesi altında bir tura katılıyorum mart11 de tüm masraflar turdan yinede tesekkürler zor diyen arkadasım telefon numarasını yazsın 12 martta ordan aararım