selam pazar günü brightona gidiyorm sakalın problem olduğunu duydum daha öncede sakallarım vardı pasaportumdaki fotoraflarda da sakallı ve oldkça uzun(pek umursamadım bıratkım uzadı ve vizemdeki fotorafımda gerçekten terorist gibiyim) .şimdi en azından biraz kısaltıp top sakal gibi yapsam terorist damgası yemem ve sorun olmaz diye düüşünüyorum (türk olduğumuz için böyle bir genel yargı olabilir malum olaylar yüzünden çok göz önündeyiz) ama tecrübesi olan varsa tamamen kesmem gerekiyorsada artk yapacak bir şey yok kesicem
şimdiden teşekkürler
Yook be buradaki tipleri görsen boyu kadar sakallı olan var buna bu adam girebiliyorsa sende girersin yeterki kibar ol, ilk girişinse baya soru sorarlar güzelce cevap ver.
sakalinin bir problem olacagini sanmiyorum aynen arkadasin dedigi gibi buraya geldiginde sende goreceksin uzun sakalli burda cok fakat giris yaparken sorular sorulacak nereye gidiyorsun neden geldin vs.vs. kendini kasmana gerek yok guler yuzlu ol sakin ol kolay gelsin bol sanslar.
ne kadar sacma sorular yhaa sakal neden problem olsunkii nasil gelmek istyosan ole gel kims esana neden sakalin var demez biraz mantikli dusunun arkadaslarr cunku cok sacma sorularr
yoo saçma değil aslında, dünyadaki olaylar gözönüne alındığında oraları bilmeyenler için mantıklı bir soru oluyor
Sen hic Afganli yada Pencabi gormedigin icin sakali sorun ediyorsun bir de onlari gorsen bunlar bu ulkeye nasil girmisler diye sorarsin kendine, rahat olduktan sonra bakimli olduktan sonra kimse sana birsey sormaz ve diyemez.