arkadaslar ingiltereye gelirken ucakda bir forum doldurmaniz gerkecek mutlaka size vericeklerdir onu doldurun ama eksiksiz ozellikle kalicaginiz yerle telefon numaraniz yazininz yoksa gicik oluyorlar size ben 3 saat bekledim sirf geri donus biletim ve gidecegim yerin adresini gostermedim diye ama sonunda biraktilar ama sorun yasamak istemiyorsaniz dikkat edin ve oyle ir durumda mutlaka guler yuzlu olun
çok üzücü tabi böyle şeyler yaşanması sonuçta insanın hem morali bozuluyor hem de haksız kötü muamele görüyor. Oysaki avruapa vatandaşı olup ne hırsızları ne dolandırıcıları rahatça giriyor çıkıyor. Ben biraz Türk insanına garezleri olduğunu düşünüyorum.
Heathrow'a sıkıdır ilk gelişlerde o yüzden Standstead-Gatwick gibi havalimanları daha iyi oluyor, birde pasaporttaki polise bağlı tamamen, kimisi 2. soruyu bile sormadan geçiriyor kimisi 10. ya giriş yapıyorsun ama 30 tane soru soruyor. Biraz şans işi sadece stress, sinir yapmayın güzel ve kibar şekilde sorulara onların tatmin olacağı şekilde cevap verin.
Atıyorum tuzak soru sorarlar ilk gelişlerde ne zaman döneceksin gibi, eğer aklınızda kalma fikri varsa onu söylemeyin ben buranın kaliteli eğitimi ile kendimi geliştirip ülkemde iyi bir iş bulucam gibi cevaplar verin, çünkü vizelerde de bu tür sorular sorarlar.