Ulaşım ...

Seçenekler Stil
Alt 27.05.2009   #1
ceza
Kıdemli Üye

Yazılar: 311
hava alani yardim

arkadaslar 15 gun sonra trye tatile gidiyorum buraya geldikten sonra ilk kez gidicem ve ingilizcem olmadigi icin sorun olurmu diye tedirgin oluyorum icinizde heatrow dan( yeni yerinden )britishle donen varmi kapilara giderken sanirim trene biniliyo bi bilgisi olan aktarirsa sevinirim
ceza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2009   #2
sirlan
Kıdemli Üye

Yazılar: 313
Alıntı:
ceza´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar 15 gun sonra trye tatile gidiyorum buraya geldikten sonra ilk kez gidicem ve ingilizcem olmadigi icin sorun olurmu diye tedirgin oluyorum icinizde heatrow dan( yeni yerinden )britishle donen varmi kapilara giderken sanirim trene biniliyo bi bilgisi olan aktarirsa sevinirim
hangi terminalden ucacaksin British airways sadece 5 numarali yeni terminalden ucuyor. ama diger havayollari ile uuyorsan BMI 1 numaradan THY 3 numaradan ucuyor. eger charter ise bilemem. ben charter hic kullanmadim.

Birde sen ne ile geleceksin metro ile geleceksen 5 numaranin tam altinda ineceksin ama otobus ile her terminale gideninki ayri yaziyor istasyonda indikten sonra otobuslere bak hepsinde yazar.

Terminallerin icine girdikten sonra hicbirseye binmiyorsun direk icinde yurume bantlarindan ucus kapina gidersin.

terminaller arasi yuruyebilirsinde otobus de kullanabilirsin
(terminaller arasi tren daha insaat asamasinda acildimi bilmiyorum gecen ay acilmamisti)

Konu sirlan tarafından (27.05.2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.
sirlan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2009   #3
posh
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
Duzenli bir havaalani Heatrow 5.kapiya gitmen halinde British desk ini gorursun oklari takip etmen yeterli olur ; ingilizcen yoksa ve yardima ihtiyac duyarsan mutlaka tercumanlari oluyo . Simdiden iyi ucuslar
posh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.05.2009   #4
ceza
Kıdemli Üye

Alıntı:
posh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Duzenli bir havaalani Heatrow 5.kapiya gitmen halinde British desk ini gorursun oklari takip etmen yeterli olur ; ingilizcen yoksa ve yardima ihtiyac duyarsan mutlaka tercumanlari oluyo . Simdiden iyi ucuslar
sagolun arkadaslar evet terminal 5 den gidicem ve arabayla birakicak esim. buraya gelirken trene bindik terminal 5 den pasaporta kontrole gecerken simdide aynen trene binermiyim diye endise ediyorum o zaman esim yanimdaydi cunku
Alt 29.05.2009   #5
posh
Çaylak Üye

Yazılar: 22
Alıntı:
sagolun arkadaslar evet terminal 5 den gidicem ve arabayla birakicak esim. buraya gelirken trene bindik terminal 5 den pasaporta kontrole gecerken simdide aynen trene binermiyim diye endise ediyorum o zaman esim yanimdaydi cunku
Nasil yani pasaport kontrolune trenle mi gittiniz bunu da ilk defa duydum
posh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2009   #6
sirlan
Kıdemli Üye

Alıntı:
posh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Nasil yani pasaport kontrolune trenle mi gittiniz bunu da ilk defa duydum
Ben de katiliyorum o kadar cok giris cikis yaptim ki heatrowun tum terminallerinden nerdeyse tren e binilip pasaport kontrolunu hic gormedim ve duymadim......
Alt 30.05.2009   #7
ceza
Kıdemli Üye

Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de katiliyorum o kadar cok giris cikis yaptim ki heatrowun tum terminallerinden nerdeyse tren e binilip pasaport kontrolunu hic gormedim ve duymadim......
evet esimde cok gidip gelmesine ragmen oda sasirdi
yeni terminal 5 de once otobuse oradanda hizli trenle pasaport kontrolune geldik subat ayinda gelmistim ve pasaport kontrol hic kalabalik degildi hic beklemedik kontrolde
Alt 30.05.2009   #8
sirlan
Kıdemli Üye

Alıntı:
evet esimde cok gidip gelmesine ragmen oda sasirdi
yeni terminal 5 de once otobuse oradanda hizli trenle pasaport kontrolune geldik subat ayinda gelmistim ve pasaport kontrol hic kalabalik degildi hic beklemedik kontrolde
Geldik dediniz hangi havayolu ile gelmistiniz ve Hangi terminale inmistiniz. Heatrow terminaller arasi tren insaati henuz bitmedi, 5 nolu terminal ile 3 numarali terminal arasi gecis var. ben her ay giris cikis yapiyorum tum termninallerden cikis ve girisim var. ama enterasan ben hic denk gelmedim. tren ve otobus olayina.

Ama su var ucak aprona girip oradan sizi otobusle alip heatrow pasaporta tren ile aktardilar ise o olay sadece 3 numarali terminal icin gecerli cunku orada tamirat var di o donemde.

neyse bir sey daha ogrenmis olduk bu arada....
Alt 31.05.2009   #9
ceza
Kıdemli Üye

Alıntı:
sirlan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geldik dediniz hangi havayolu ile gelmistiniz ve Hangi terminale inmistiniz. Heatrow terminaller arasi tren insaati henuz bitmedi, 5 nolu terminal ile 3 numarali terminal arasi gecis var. ben her ay giris cikis yapiyorum tum termninallerden cikis ve girisim var. ama enterasan ben hic denk gelmedim. tren ve otobus olayina.

Ama su var ucak aprona girip oradan sizi otobusle alip heatrow pasaporta tren ile aktardilar ise o olay sadece 3 numarali terminal icin gecerli cunku orada tamirat var di o donemde.

neyse bir sey daha ogrenmis olduk bu arada....
britishle gelmistim geldigimde o bolum yeni acilmisti heatrowda sadece britishsin ucaklari oraya iniyodu aynen once otobuse ordanda trene binmstik
Alt 04.06.2009   #10
ozzy48
Kıdemli Üye

Yazılar: 210
bazen terminal 5 de ba B terminalinden kalkabiliyo o zaman metro gibi bi tasıtla ana binaya gidiyosun.pegasus ucuslarındada bana bu denk geldi indikten sonra metro gibi bi tasıtla ana binaya geliyosun
ozzy48 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil