Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum » Vize »

Hasta vizesi hakkında bilgi lütfen

Seçenekler Stil
Alt 14.11.2007   #1
memix21
Çaylak Üye

Yazılar: 1
Hasta vizesi hakkında bilgi lütfen

ingilterede bi arkadasım var orada ki bir hasteneye muayene olmak icin vize almak istiyorum gayri menkulum var ama is görmez durumunda oldugum icin calisamiyorum bana vize verirlermi hasta olduguma dair raporumda var.ne yapmam lazim
memix21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.11.2007   #2
calibri
Kıdemli Üye

Yazılar: 162
sevgili arkadasim sana kim bu fikri verdi bilmiyorum ama. avrupada en kotu saglik sistemine sahip ulke ingiltere. burda insan hastaneye saglam girip sakat cikiyor. ozel hastaneler ise zaten ucmuslar. bizim eski ssk hastaneleri gibi. ingilizler muayene olmaya turkiyeye gidiyo. bu konuda da cok ciddiyim. madem paran var turkiyede muayene ol derim.
ama illa ingiltere diyosan en kolay yolu hastenin seni yollmasi. yada sen saglik raporunu burdaki muayene olacagin hastaneye yolluyosun ve o hastanede sana uygunluk kagidi yolluyo. tamam biz muayene ederiz diye falan fismekan uzun is yanii. vize almak da zor. bayaa bi paran olmasi lazim. bilmiyorum yaniii
calibri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil