Vize Vizeyle ilgili sorusu olan yazarsa elbet bir cevaplayan çıkar.

Seçenekler Stil
Alt 05.01.2009   #1
joom
Çaylak Üye

Yazılar: 17
Hangi vize?

Merhabalar..

Benim eşim yaklaşık 7 senedir ingilterede.. orda okudu, mezun oldu. Biz de 1 ay önce evlendik ve ben de yanına gidicem inş.. vize derdimiz uzun sürmezse tabi :S hangi vizeye başvurmamız gerekiyor bilen ve yardım edebilecek olan var mı
joom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2009   #2
asaf
Kıdemli Üye

Yazılar: 336
Alıntı:
joom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhabalar..

Benim eşim yaklaşık 7 senedir ingilterede.. Orda okudu, mezun oldu. Biz de 1 ay önce evlendik ve ben de yanına gidicem inş.. Vize derdimiz uzun sürmezse tabi hangi vizeye başvurmamız gerekiyor bilen ve yardım edebilecek olan var mı
eger eşinizim oturum hakkı varsa yerleşim vizesine başvurmanız gerekıyor. Arkadaşim
asaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2009   #3
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Yazılar: 745
Alıntı:
Merhabalar..

Benim eşim yaklaşık 7 senedir ingilterede.. orda okudu, mezun oldu. Biz de 1 ay önce evlendik ve ben de yanına gidicem inş.. vize derdimiz uzun sürmezse tabi :S hangi vizeye başvurmamız gerekiyor bilen ve yardım edebilecek olan var mı
Onun yanına gitme amacınız tatil için mi?oraya yerleşmek için mi?
Tatilse aile ziyareti vizesi,oraya yerleşmek için yerleşim vizesi almak zorundasınız asaf arkadaşımın da dediği gibi
butterflyandangel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.01.2009   #4
joom
Çaylak Üye

Yerleşim hakkı yok onun da. Yerleşmek için gitmiyorum, 2-3 sene sonra Türkiyeye dönme niyetiyle gidiyoruz (:

aile ziyaret vizesi o zaman sanırım başvuracağımzı vize.. yerleşim vizesi kdr zor çıkar mı bu vize?
Alt 05.01.2009   #5
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Alıntı:
Yerleşim hakkı yok onun da. Yerleşmek için gitmiyorum, 2-3 sene sonra Türkiyeye dönme niyetiyle gidiyoruz (:

aile ziyaret vizesi o zaman sanırım başvuracağımzı vize.. yerleşim vizesi kdr zor çıkar mı bu vize?
sen eşim 7 yıldır İngiltere de diince İngiliz vatandaşı sandım..o ne yapıor şimdi orada bu önemli ? birde Türk vatandaşı ise orada 7 yıldır nasıl kaldı? bu konuda bilgiler verirsen vize başvuru çeşidin değişime uurıycak sanırım
Alt 05.01.2009   #6
joom
Çaylak Üye

eşim Türk de değil Kazak. liseden sonra üniversite için gitmiş. 7 senedir öğrenci vizesi vardı. Ama artık mezun oldu. Vizesini mezun olduktan sonra uzattı. Yeni bir vize türüymüş onunki de. ne öğrenci ne çalışan.. tam bilmiyorum ismini :S şu an çalışıyor orda ama kendi alanında değil, kendi alanında iş arıyor.
Alt 05.01.2009   #7
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Alıntı:
eşim Türk de değil Kazak. liseden sonra üniversite için gitmiş. 7 senedir öğrenci vizesi vardı. Ama artık mezun oldu. Vizesini mezun olduktan sonra uzattı. Yeni bir vize türüymüş onunki de. ne öğrenci ne çalışan.. tam bilmiyorum ismini :S şu an çalışıyor orda ama kendi alanında değil, kendi alanında iş arıyor.
hehe hiçbirini tutturamadık desene walla eşinin yanına gitmek için ne aile ziyareti nede yerleşim kullanamazsın bildiim kadarıyla ..eğer aile ziyareti vizesi sadece oranın vatandaşı olmuş aile için geçerli değilse..sen ne için başvurabilirsin..öğrencilik olmaz,turist vizesi uzun dönem olsa geri dönmezsin die vermezler..walla ben bu işin içinden çıkamadım joom..Geriye 1 seçenek kalıyo eğer aile ziyareti vizesi oranın vatandaşı olmuş kişiler için değilse sadece ona başvurabilirsin sanırım
Alt 05.01.2009   #8
butterflyandangel
Kıdemli Üye

aile ziyareti-au-pair vizesi-turist vizesi bunları alıp gidebilirsin oraya..bir au-pairlik için 2 yıl için vize veriolar dierleri 6 aylığa kadar çıkabilio sanırım..
Alt 05.01.2009   #9
joom
Çaylak Üye

aile ziyareti ya vatandaşlar içinse :S kaldım mı burda yani ben :S au pair için de kurs vs lazım değil mi?
Alt 05.01.2009   #10
butterflyandangel
Kıdemli Üye

Alıntı:
aile ziyareti ya vatandaşlar içinse :S kaldım mı burda yani ben :S au pair için de kurs vs lazım değil mi?
yok hayır kalmazsın canım vardır illaki bir prosüdorü ama benim bilgim bu kadar..vize çeşitleri var internette web sayfalarında heryerde bulabilirsin..oraları okudun mu neler söölüyo..vatandaşı olmadan vize ile orada kalan eşinin yanında 2-3 yıl sen nası kalabilirsin?

Seçenekler
Stil