Slm. Ben Temmuz 2006 ortası gibi ingiltereye dil eğitimi için gitmeyi düşünüyorum... Aklımda şu an için şunlar var;
-Kesinlikle vizem 6 aydan fazla olacak.
-Gideceğim şehir Londra yada Brighton olacak.
-Gideceğim okulda Türk öğrenci oranı çok fazla olmayacak
-Ailenin yanında tek kişilik bir odada kalmayı düşünüyorum.
-Çalışmayı düşünüyorum.
Bu şartlar altında bana önereiliceğiniz bir okul varmı? Oraya gidip tabirici caizse inek gibi çalışmak istemiyorum..
Dip Not: Brighton sanırım bir tatil kasabası. Benim eğitimin büyük bir kısmı kış aylarına denk gelicek. Bu bakımdan şehrin hareketliliği nedir? bilginiz varmı?
Brighton için bu dönemde British Study Centre uygun, diğer okulların hepsi Türk öğrenci oranı konusunda abartılı rakamlara varmış durunda. Ama tabi bu bu bu içinde oldugumuz bir kaç aylık dönem için. Sürekli değişir yogunluk olan sehirler ve okullar.
Brighton tatil kasabası ama, nereye gittiğini iyi bilmek lazım küçük sakin ve huzur dolu bir tatil kasabasından çok, senede bir ay boyunca eşinseller festivali yapılan bir kaç tane çıplaklar kampını İngiltere gibi muhafazakar bilinen bir yerde barındırabilen, gece hayatının inanılmaz hareketli oldugu, öte yandan cok guzel kumsalları olan, hmm her anlamıyla marjinal ve hareketli bir tatil kasabası Brighton, kimisi için cennet kimisi için asla gidilmeyecek bir yer olabilir yani... Ki ben bu şehre aşığım diynler de vardır, Brighton'daki ikinci haftasından sonra şehir değiştirmek için yol aramaya başlayan da
mr.brown beyfendi sizce ingiltere'ye sadece vize almak ve oraya bir şekilde gelmek için ucuz okullara kayıt yapabilirmiyim!sorular kısmında tabela diye belirttiğiniz okullardan birine kayıt olsak vize alırken okulun kalitesini vize görevlileri sorun yapar mı?