Hangi okul londra içi hangis londra dişi kabul ediliyor ? !!
Merhaba arkadaslar ben sunu merak ediyorum !
biz simdi okullari seciyoruz,ve bizden hesapta para gosterilmesi isteniyor peki hangi okul londra ici kabul ediliyor hangileri londra dısı kabul ediliyor bilen varmi? yada soyle yapin herkez kendi okulu icin ne kadar gosterdiginiz yazsin malum ! fazla kasmamak lazim
tessekkurler ..
Konu Filanguage tarafından (29.09.2009 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.
biz simdi okullari seciyoruz,ve bizden hesapta para gosterilmesi isteniyor peki hangi okul londra ici kabul ediliyor hangileri londra dısı kabul ediliyor bilen varmi? yada soyle yapin herkez kendi okulu icin ne kadar gosterdiginiz yazsin malum ! fazla kasmamak lazim
tessekkurler ..
selam arkadaslar hala cevap bulamadim yardimlarinizi bekliyorum deneyimli arkadaslar !
Nasıl bilecegiz okulumuzun londra icindemi yoksa disindami oldugunu? Yani nerede orn: king street college / wimbeldon language acedemy / yada ne bileyim - edgware acedemy bunlarin londra icimi yoksa dısımı oldugunu nasıl bilecegiz ?
google earth dan bakarsan bulabilirsin içinde veya dışında olduğunu)
kardes saolda okadarini bende biliyorum fakat bu adamlar londranin disinda gorunen okula londra ici londranin icinde gorunene londra dısı muamelesi yapmasinlarmi ? bizim ak dedihimizie onlar kara diyor malum tipik ingiliz kandirmacasi
kardes saolda okadarini bende biliyorum fakat bu adamlar londranin disinda gorunen okula londra ici londranin icinde gorunene londra dısı muamelesi yapmasinlarmi ? bizim ak dedihimizie onlar kara diyor malum tipik ingiliz kandirmacasi
bildiğim kadarıyla londra 1.ve 2.sone londra içi 3.zonedan itibaren londra dışı kabul ediliyor sen yinede araştırmya devam et..
onu bilmiyordum, öyle birşey nasıl yapabilirlerki?
neler oluyor neler .. bu muhterem insanlar kendileri prens charles saniyorlar yani kafasina gore takiliyorlar tipine begenirlerse 1 zone 6/ 6 zone u 1 yaparlar ben bunlardan korkarim ingilterdekilerin bunlardan insafli kendi hallerinde olduklari arkadaslarin yorumlarindan anlasiliyor.. yani islerini 4 x 4 luk yapiyorlar burdakilere nazaran