İngiltere'ye geliyorum ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » İngiltere'ye geliyorum »

Hangi Havayolu Şirketi daha sorunsuz

Seçenekler Stil
Alt 27.07.2008   #1
garfiker14
Üye

Yazılar: 42
Hangi Havayolu Şirketi daha sorunsuz

Merhaba arkadaşlar ben 31 temmuz perşembe günü londraya uçmayı düşünüyorum hangi havayolu şirketi daha sorunsuz bagaj olsun hizmet olsun özellikle pilotları zira bende yükseklik korkusu varda 3.kattan aşağıya bakamayacak kadar da şiddetli
garfiker14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #2
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
turk hava yollarindan sasma derim. ve ayrica 25 kilo bagaj ve 5 kiloda el bagaji hakkin var. elinden geldigin ce kilonu asmazsan ekstra para odemek zorun da kalmazsin. aksi taktirde fazlalik olan kilolarini sana tekrardan satmis gibi oluyorlar
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #3
garfiker14
Üye

Unhappy

teşekkür ederim arkadaşım bende öyle düşünmüştüm el bagajı 5 kilo ise o zaman bana laptopumu tekrar mı satacaklar
Alt 27.07.2008   #4
lonndradan
Üye

Yazılar: 91
yok sanmam laptobunu el bagajinin haricinde tak omuzuna bir sey diyeceklerini sanmiyorum.. hem ayrica bu nasil bir laptopmus 5 kilodan agirmi eger oyle ise ben ce sen yaninda ha pc tasimissin ha laptop degisen bir sey yok saka yapiyorum... digerleri ile birlikte dusunursen el bagajinin 5 kiloyu gececegini dusunerek dedigini anladim
lonndradan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.07.2008   #5
garfiker14
Üye

inşalllah öyledir dediğinde haklısın ama laptop 2,7 kg, şarz cihazı, fotoğraf makinası vs 5 kiloyu bakaya bi geçer gibi geliyo gerçi benim onun dışında uçmak gibi daha büyük endişelerim var onu aştıktan sonra gerisi bi şekilde halledilir
Alt 31.07.2008   #6
NOlita
Çaylak Üye

Yazılar: 20
aaa thy 25 mi ben 20 biliyorum
ben britishle gidiorum 23 kilo bagaj hakkım var hem bahar hem kışa denk geldiğim için çokça kıyafet doldurdum ama dönüşte atmaya kıyamayacağım kıyafetlerimi hiç getirmiyorum bile ben şimdi dayanamam ordan alışveriş yaparım bu sefer bagaj limitini aşmiim
NOlita isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil