Arkadaşlar öncelikle böyle bir konu vardıysa özür diliyorum.
Ben şu anda İngiltere'deyim.
Haziran'da döneceğim
Şimdiden bilet almam lazım, fiyatlar gerçekten çok ucuz.
Gelirken THY ile geldim, gayet de memnun kaldım.
Ama biraz pahalı tabi.
Haziran da da 99 pound falan fiyatlar, (aslında thy için süper bir fiyat)
British Airways de 10 pound daha ucuz, ama onun saatleri kötü biraz.
Ben Kingston'da yaşıyorum.
En yakın havaalanı Heathrow
Fakat thyin nerdeyse ordan kalan uçaklarının hepsi dolu.
British Airways de aynı şekilde.
Pegasusla uçan varsa, nasıl bir firmadır bilgi verirseniz sevinirim.
Easy jet, tamam ucuz ama onun bagaj olayını bir türlü çözemedim.
Sanırım o bu derken yine aynı paraya çıkacak, en uygun seçenek pegasus gibi göründü.
Hadi ya
Benim de daha yeni bir arkadaşım gitti gayet iyi falan dedi.
Gayet takıntılı biriyim, uçakta falan sorun olur ben onu bir sene takarım
Sanırım mecburen British Airways'e kalacağım.
Çünkü Türk Hava Yollarının Heathrow İStanbul seferleri dolmak üzere
Stansted'e kadar da gitmek zor olacak.
British Airways iyidir dimi
pegasusla 2 defa uçtum. yemek ve içeceğin paralı olması dışında bir problem yok. ki ben ilk londraya gidişte THY ile gitmiştim. 5 saate yakın rötar yapmıştı. az küfretmedim. bir ara gidemeyip türkiye'de kalacağım sandım.
Hadi ya
Benim de daha yeni bir arkadaşım gitti gayet iyi falan dedi.
Gayet takıntılı biriyim, uçakta falan sorun olur ben onu bir sene takarım
Sanırım mecburen British Airways'e kalacağım.
Çünkü Türk Hava Yollarının Heathrow İStanbul seferleri dolmak üzere
Stansted'e kadar da gitmek zor olacak.
British Airways iyidir dimi
Uçakta firmalara bağlı ne gibi sorun olur ki 1 sene takıntı yapsın
Firmaya bağlı derken ancak şöyle bir şey uçakların koltukları kötüdür falan, onları kastettim.
yoksa yemeğin parayla olduğunu belirtmişler.
Burdan okuyoruz yok bavulum 30 kilo geldi de para aldılar falan. Alır tabi adam yazmış oraya.
Benim tek derdim, uçaktan biraz korktuğum için rahat uçmak
Ama o da şans artık
Eger takintili ve koltuk sikintin varsa Business class ucacaksin.... O da pahali diyeceksin simdi. ben genelde Business ucmayi severim.
Tavsiyem British ama bazi ucuslari cok kalabalik oldugu icin rahat edemezsin Thy de ayni sekilde ucagin durumunu simdiden soylemek zor. bazi gunler pik seviyede yolcu olmakta. Easyjet ve pegasus konusunda hic kullanmadigim icin bilemiyorum. unutmadan BA terminal 5 e iner THY terminal 3 e iner ikisinin arasindada fark var. terminal 3 herzaman kalabaliktir. terminal 5 ise daha sakin ve daha guzeldir.
Cevabınız için teşekkürler
business imkanım yok malesef , evet pahalı
Ben de kendi imkanlarım ölçüsünde en iyisini seçmeye çalışıyorum işte.
British Airways ile ilgili pek yorum bulamadım nette o yüzden iyice tedirgin olmuştum, ama sikayetvar. com da thy ile ilgili o kadar çok şikayet var ki hayretle okudum resmen ve bu sefer de British olsun dedim
bir iki gün içinde alacağım biletimi inşallah
gercegi soylemek gerekirse yilda 50000 mile yakin ucus yapan biriyim su anda da Rusyada St. Petersburgdayim yarin BA ile Londraya ucusum vardi ertelettim. 20 Marta.
Tedirginligini anliyorum ama tedirgin olacak birsey yok.
THY ile ilgili yazilan bircok seyi bende okumaktayim ayni sekilde BA ile ilgilide ingilterede bircok sikayet yazisi var. Sikayetler kisilere gore degisir. Gecen ay Rus havayolu Aeroflot ile Moskova Londra ucmustum ucakta birayi ve sarabi fahis fiyata satiyorlar yemek desen igrenc ve Business class ucuyoruz. THY ve BA de boyle birsey yok hersey ekonomi dahil beles ve yemek kalitesi baya iyi.
Iki sene once THAI ile vietnama uctum 16 saat Bangkok aktarmali Hanoi ucusu su anda dek bir daha oyle bir ucusa denk gelmedim MUHTESEMDI><.
2006 senesinde Istanbul Moscow Sakhalin TRANSAERO firmasi ile 19 saat ucusumda igrencti. Yerine ve zamanina gore degisiyor.
Pik durumlarinda cok kalabalik olmakta bazi gunlerde o zaman iste sikinti veriyor ucus.
Ocak ayinin basinda Baku Londra BMI ile ucusumda ucakta 30 kisi vardi yata yata 6 saat uctuk cok rahatti.
ben kisaca tarif ettim sanirim senin derdini iyi anliyorum.
Bunlari dert etmeye degmez gonlun nereden yana ise o tarafa gideceksin.