İngiltere'de Master İngiltere'de yüksek lisans... Kim hangi tezi yazıyor?

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de Master »

hangi alanda master yapmalı ?

Seçenekler Stil
Alt 14.09.2006   #1
troublemaker
Çaylak Üye

Yazılar: 1
hangi alanda master yapmalı ?

Arkadaslar selam,
Onumuzdeki ay Londra'ya geliyorum. 1 sene para biriktirip seneye ingiltere'de master yapmak niyetindeyim. Master sonrası İngiltere'de kalmak icin hangi alanda master yapmak daha iyi ya da hangi mesleklere daha fazla ihtiyac var ? Kafamda MBA yapmak dusuncesi var ama bir bilene danısmak istedim...Yorumlarınızı bekliyorum.
Tskler,
Sinan
troublemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.12.2006   #2
kygraslikaraduman
Çaylak Üye

Yazılar: 3
ingilterede master

bende ingilterede doktora yapmak istiyorum,yüksek kimyagerim. sinana sorum olacak,londrada 1 yıl kendi imkanlarınla mı yaşayıp,para biriktireceksin?yeterli seviyede ingilizce bilgin var mı?ilk etapta londraya nasıl gideceksin? ne vizesi alacaksın? bende gitmeyi planlıyorum ama çok pahalıya patlıyor,beni aydınlatırsan sevinirim
kygraslikaraduman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.01.2007   #3
ozkan
Çaylak Üye

selam arkadaslar hukuk fakultesi mezunuyum.suan londradayim.hukukta master yapmak istiyorim.hukukta master yapan arkadaslar beni bilgilendirebilir mi?
ozkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2007   #4
sifre_b
Üye

Yazılar: 95
güzel kardeşim eğer iş deneyimin varsa en az 2-3 yıl bunun sonunda mba yaparsın. tezsiz y.lisans(mba) yı genelde mühendisler yapar. bitirmek için proje hazırlanır.

tezli yüksek lisans(ma) yapacaksan iş deneyimin 3 sene falan yoktur. üni yi bitirirsin hedefin akademisyenliktir. bu doğrultuda gidersin.

işletme mezunları için söylüyorum. uk de yeteneğiniz doğrultusunda finans alanında master en tercih edilebilecek olandır.

ama imkanın ve kapasiten warsa sosyal bilimciler için en kârlı iş "hukuk" alanında master yapıp avrupa muktesabatını öğrenmektir.

Konu sifre_b tarafından (11.03.2009 Saat 16:51 ) değiştirilmiştir.
sifre_b isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2007   #5
caylak_programci
Çaylak Üye

Yazılar: 5
Merhaba,
Bende bilgisayar mühendisliği alanında tezli yüksek lisans yada mba yapmak istiyorum. Tam karar veremedim. Aslında amacım tezli yüksek lisans fakat ilerde piyasada çalışmak istersem mbade işe yarayacak. O yüzden önce mba sonra bilgisayar müh. de tezli yüksek lisans yapabilirim. Bana İngiltere'de önerebileceğiniz üniversiteler hangisi acaba (bir sürü üniversite var ve hangisi kaliteli anlayamadım) , yardımcı olabilirseniz sevinirim?
caylak_programci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2007   #6
e®en
Çaylak Üye

Yazılar: 2
hangi üniversite

selam ben şuanda peyzaj mimarlığı okuyorum, bu yaz ingiltereye gelip 1-2 sene dil okulundan sonra mimarlık alanında br master yapmak istiyorum.. bu konuda
1. şuanda dil seviyem sıfıra yakın 1-2 yıllık dil kursu master yapmama yeter mi?
2.Mimarlık alanında hangi üni.leri önerirsiniz?
3.orda master yapabilmek için burda lisans tan mezun olmak yeterlimidir?
4. son olarak orda üniversitede kalıp akademisyen olmak çok mu ozr öyle duyumlar aldım gerçekliği nedir sizce

yardımcı olabilirseniz sevinirim..
e®en isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.07.2007   #7
wish35
Çaylak Üye

Merhabalar...
Benimde master hakkında bazı sorularım olacaktı eğer bilen arkadaşlar varsa ve cevap yazarlarsa çok sevinirim..
matematik bölümü mezunuyum ve kendi mesleğim dışında ingilterede işletme masteri yapmak istiyorum.not ortalamam çok iyi değil...
böyle bir master yapma fırsatım varmı?
Alan dışı masterda istenen şartlar nedir?
wish35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.01.2008   #8
phoenix7
Üye

Yazılar: 83
-mimarlık alanındaki top 20 üniversite için http://extras.timesonline.co.uk/good...chitecture.pdf
-bilgisayar mühendisliği için top 20 üni.
http://extras.timesonline.co.uk/good...0computing.pdf

Konu phoenix7 tarafından (28.05.2008 Saat 18:35 ) değiştirilmiştir.
phoenix7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2008   #9
ckaan50
Üye

Yazılar: 78
Arkadaşlar ben şu anda belçikada yaşıyorum burada resmi görevli türkçe öğretmeniyim ama branşım ingilizce .5 yıl süper lisede çalıştım türkiyede ve 2010 da ingiltereye geleceğim acaba bir ingilizce öğretmeni olarak sadece iyi bir ingilizcem olsun istiyorum gramer tamam ama pratik lazım.birminghama geleceğim 1 yıl kalacağım.bana hangi proğramı tavsiye edersiniz.part time da çalışacağım herşey hazır ama ben kafamda bir proğram bulamadım.siteler de ise bana yarar bişey yok.hep dil okulları benim için ,benim secviyemden başlayan dil okulları var mı
ckaan50 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2009   #10
rewhat
Çaylak Üye

master

merhaba arkadaslar...
ben turkiyede turizm işltmecilgi mezunuyum londra da master yapmayı dusunuyorum ama hangi alanda, tam olarak karar veremedım...fikir verecek olan arkadaslara tesekurler
rewhat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil