İngiltere'de dil okulu ...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere'de Eğitim » İngiltere'de dil okulu »

Hampstead dil okulu,yardımcı olur musunuz?

Seçenekler Stil
Alt 28.09.2008   #1
gökerk
Üye

Yazılar: 40
Hampstead dil okulu,yardımcı olur musunuz?

Herkese merhabalar arkadaşlar.Londra'ya öğrenci olarak gitmek istiyorum.Hampstead'a gitmiş veya giden arkadaşlara kursun nasıl olduğu ve o bölgedeki konaklama ücretlerini sormak istiyorum..
ayrıca hampsteadın sitesine girdim ve seçeneklere baktım, 27 haftalık kursu genelde kurslar vermiyo nedense 24 haftalıktada çalışma izni alamıyoruz,onuda forumdaki arkadaşların bas bas bağırmasıyla ve bizi uyarmalarıyla öğrendim 36 haftalık kurs seçeneğini seçtim ve fiyata baktım,kursun ayrıntıları; Genel İngilizce-Afternoon ve günlük ders saati 15 saat,fiyat 2664 £,sizce nasıl?
ingilizcem pre intermediate ama çokta ii diğil açıkçası,kendi imkanlarımla okula bi mail attım,taksit yapıp yapmadıklarını sordum?eğer taksit yaparlarsa gitmeyi çok istiyorum,gittiğimde orda bir ay falan kalabileceğim bi tanıdığım var,o süre içinde hampstead de kalabileceğim bi oda ayarlasam süper olur..
hampstead de kalan arkadaşlar varsa lütfen ordaki oda fiyatları hakkında bilgi verebilir mi???
Cevaplarsanız çok sevinirim,teşekkürler..
gökerk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2008   #2
adam smith
Kıdemli Üye

Yazılar: 595
Merhaba,

Hampstead gayet iyi bir okuldur. Eğer ki bu okula gidersen yanlış bir tercih yapmış olmazsın anacak okulun taksit yapacağı konusunda çok emin değilim. Çünkü okullar peşin çalışırlar genelde. Ayrıca taksit yapsalar bile fiyat farkı oluşabilir.
adam smith isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #3
stormsel
Çaylak Üye

Yazılar: 14
slm

slm ham,stead iyi bi okul am pahali ve konaklama icin en pahali yerlerden biri illede hamstead diosan.fincley de konakla okula yurusun yada otiobusle gidersin.okulun fiyati pahali.bu fiyata ingilizler 1 sene universite okuyolar
stormsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.10.2008   #4
uniquepg
Çaylak Üye

Yazılar: 2
selam,
bende yaklaşık 2 ay araştırdıktan sonra bu okula karar verdim. ders saatini biraz daha az tutarsanız fiyatı da ortalama bi şeyler olur.
okula gitmeden ii olduğuna bende çok inandım bunda özellikle adam smith'e teşekkür ederim ilgilendiği için.
pazartesi başlıo okulum. memnun kalsam da kalmasam da okul hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım forumdan..
uniquepg isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil