Havadan - Sudan Yukarıdaki kategorilerin hiçbiri uymadı mı? Buraya alalım...

Geri git   İngiltere Forumları » İngiltere hakkında... » Havadan - Sudan »

Hadi Herkes Uk'deki Kotu Anilarindan Bahsetsin.!

Seçenekler Stil
Alt 13.03.2010   #1
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Yazılar: 213
Talking Hadi Herkes Uk'deki Kotu Anilarindan Bahsetsin.!

Hadi Herkes Uk'de Basina Istenmeyen Veya Hatirlamak Istemedigimiz Anilari Anlatsin...!

Ben Soyleyim Havalimaninda Landing Card Doldururken Dalginligimla Pasaportumu Caldirdim Masanin Ustunden Sonradan Calan Adami Buldum Birsey Yapamadim O ayri xD
Bilgekaan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2010   #2
chalap
Üye

Yazılar: 71
Alıntı:
Bilgekaan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hadi Herkes Uk'de Basina Istenmeyen Veya Hatirlamak Istemedigimiz Anilari Anlatsin...!

Ben Soyleyim Havalimaninda Landing Card Doldururken Dalginligimla Pasaportumu Caldirdim Masanin Ustunden Sonradan Calan Adami Buldum Birsey Yapamadim O ayri xD
Geçmiş olsun..
Adamı niye dövmedin kardeş ya ?
chalap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2010   #3
Mr.Karsiyaka
Üye

Yazılar: 89
Alıntı:
chalap´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçmiş olsun..
Adamı niye dövmedin kardeş ya ?
ya o değil de nasıl çaldırdın sonra nasıl farkettin? ayrıntılı anlatsana herkes dikkat etsin..
Mr.Karsiyaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2010   #4
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Alıntı:
Mr.Karsiyaka´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya o değil de nasıl çaldırdın sonra nasıl farkettin? ayrıntılı anlatsana herkes dikkat etsin..
Ben havalimaninda masada landing card doldururken yanimda 3 kisi vardi birazda yorgundum hemen masanin ustune pasaportumu koydum artik fazla dalmisim kagida ben kagida bilgileri yazar dururken isim bittiginde bir baktim pasaport yok xD Sonra pasaport kontolundeki siraya kostum oradaki gorevliye dedim pasaportumu caldilar baktim siradan birisi cikti senin pasaportun bende yaa karisiklik olmus felan dedi yalan soyledi.
Ben 16 yasindayim karsimdakina baktim 40 yasinda xD Dovebilsem 2 Vururdum Agzina Dogru xD Boyle....
Alt 13.03.2010   #5
chalap
Üye

Exclamation Dikkat !!!

Alıntı:
Bilgekaan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben havalimaninda masada landing card doldururken yanimda 3 kisi vardi birazda yorgundum hemen masanin ustune pasaportumu koydum artik fazla dalmisim kagida ben kagida bilgileri yazar dururken isim bittiginde bir baktim pasaport yok xD Sonra pasaport kontolundeki siraya kostum oradaki gorevliye dedim pasaportumu caldilar baktim siradan birisi cikti senin pasaportun bende yaa karisiklik olmus felan dedi yalan soyledi.
Ben 16 yasindayim karsimdakina baktim 40 yasinda xD Dovebilsem 2 Vururdum Agzina Dogru xD Boyle....
Abicim Allah kimsenin başına vermesin böyle bi durumu Pasaport en önemli şey dikkat etmek lazım..Neyse ucuz atlatmışsın sen yine bizimde kulağımıza küpe olsun..
Alt 13.03.2010   #6
namesiz
Üye

Yazılar: 63
valla benim en kotu anim hatirladigim kadariyla soyle oldu =) Tesco marketten taksi cagirttirdim cikarken yanimdada aile var neyse patron 10 dak sonra taksi geldi bende one oturcam ya , direksiyonlar bildiginiz gibi ulkemizdeki araclarin aksine burda sag tarafta bende karistirdim arkadas mal gibi soforun kapiyi acmaya calisiyom camlarda siyah bisey goremiyom zorluyomda zorluyom neyse sofor gulerek kapiyi bi acti herif gulmemek icin kendini zor tutuyo tabi bende renk menk kalmadi sorry morry dedik durumu izah edelim dedik ama adam gulmekten arabayi suremedi rezil oldum anlican =)
namesiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010   #7
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Alıntı:
namesiz´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla benim en kotu anim hatirladigim kadariyla soyle oldu =) Tesco marketten taksi cagirttirdim cikarken yanimdada aile var neyse patron 10 dak sonra taksi geldi bende one oturcam ya , direksiyonlar bildiginiz gibi ulkemizdeki araclarin aksine burda sag tarafta bende karistirdim arkadas mal gibi soforun kapiyi acmaya calisiyom camlarda siyah bisey goremiyom zorluyomda zorluyom neyse sofor gulerek kapiyi bi acti herif gulmemek icin kendini zor tutuyo tabi bende renk menk kalmadi sorry morry dedik durumu izah edelim dedik ama adam gulmekten arabayi suremedi rezil oldum anlican =)
Evet Biraz Komikmis xD
Alt 14.03.2010   #8
erkin
Kıdemli Üye

Yazılar: 301
Benim ilk 3günüm rezildi geri dönmeyi bile düşündüm. Geç saate gittimi bilmelerine rağmen beni kimse uyarmadı tren istayonları kapalıdır vs diye. Nyse Stanstead'e indim bir perşembe günü ve makinaların hepsinde su bitmiştive büfeler hep kapalıydı çükü saat 10-11 felandı. Kola vs almak istemedim dedim otobus bir yerde durur nasıl olsa (:

Otubüs Swanseye kadar indirme bindirme dışında 1dk durmadı 6 saat öyle sussuz öyle devam ettim (: Neyse indim Swansea in dediler bi indim anam bu ne dedim bi allhın kulu yok elimde koca bavul şehri bilmiyorum ne taksi geçer ne insan benle inen birine sordum nasıl çıkıcam şehir ne tarafta şeklinde (: Ben ilk başta su aramaya başladım her yer kapalı bilmeden bir yerlere doğru gittim sonra şans eseri 24 saat açık olan bir SPAR buldum direk SU'ya saldırdım (: adama parasını verirken içiyordum o anda. Adamla 3-4dk sohbet ettim Türkiyelim felan dedim o anda uyuz herif bana söylemedi üst katı Türk kahvesi ve ışık vardı o anda yukarıda (kan çekiyor işte bilmediğim şehirde oraya gittim (: ). Nyse öyle böyle sabahı ettik evsizlerin bakışları altında

Okula gittim sabah direk ilk ben açtım zaten ofisi ((: Dediler senin yurt hazır değil, ben direk Istanbulu felan aradım yinede birşey yapadılar, ee o günde cuma 2gün kapalılar araba ile hiç bilmediğim bir otele bıraktılar 2 gün sonra gel dediler, okulun yolunu GPS ve Google Maps sahesinde buldum geri

Bu 3 gün içinde daha çok aksiyon oldu ama ciddi ciddi bir 10-15dk bile olsa geri dönmeyi düşündüm sağolsun başka bir yurtdışındaki arkadaşım ikna etti...
erkin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2010   #9
chalap
Üye

Erkin seninki de tam hikayeymiş kardeş ya geçmiş olsun 3 gün içinde olanların devamını bile merakettim gerçektenGece gitmemek lazım..
Alt 14.03.2010   #10
Bilgekaan
Kıdemli Üye

Alıntı:
chalap´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkin seninki de tam hikayeymiş kardeş ya geçmiş olsun 3 gün içinde olanların devamını bile merakettim gerçektenGece gitmemek lazım..
Aynen .....

Seçenekler
Stil