Merhaba herkese
uzun zamandir internette boyle bir site bulamaya calsiiyordum super oldu yani
ben gecen sene aupair olarak ingiltereye geldim geldikten cok kisa bir sure sonrada bugunku esimle tanistim esim isvec li o da buraya kisa bir sureleigine calsimaya gelmis
gecen eylul ayinda evlendk
kisa bir sure isvecte yasadik daha sonra buranin daah kolay olacagini dusunupIngiltereye geri donduk
suan Aylesbury de yasiyorum londra- oxford arasi
4 aydan fazladir burdayiz nca hayatimizi toparladik
buralarda yakinda yada uzakta bilgi almak gorusmek isteyen Aupair yada ogrenci arkadaslari tanimaktan mutluluk duyacagim, herikisi ile ilgili de tecrubelerim var
ben 25 esim 26 yasinda buraya dil ogrenmeye geldik turkce konusmaya degil diyorsaniz bizim ortak dilimizde ingilizce esimle uygun oldukca gorusup bolca pratik yapabiliriz
lutfen bana ulasaim bende turk sohbeti yapmaktan cok keyif alacagim
sizinle tanismayi gercekten cok isterim ama ben su an turkiyedeim ve ingiltereye ancak ocak ayinda gelecem. londra da yasayan akrabamin yanina. herhalde en az 4-5 a kalirim orda. eer musait olursak goruselim. ama dediim gibi 6 ay kadar beklememiz gerekecek. hem esin sayesinde biraz isvecce de orenirim belki
umarim geldiginde cok guzelce vakit geciririsin ama akrabalarinin yaninda bilemem ne kadar eglenceli ama geldiginde madem kisa kalacaksin dil okulana gimeyi ihmal etme turklerlede berber olacaginiz icin seninki biraz turkiyede tatil gibi olur eger yeterli ingilizcen yoksa varda sorun degil tabii
Isvecceye gelince ben orda bir sure yasamma regmem ogrenemedim zaten dunya uzerinde yasayan 9 millon isvecli var cok da ogrenilesi bir dil degil
geldiginde kim bilir belki gorusmeye firsat buluruz
kendine iyi bak
bi saniye burda mudahale edicem dunya uzerinde yasayan 9 milyon isvecli var ve bu 9 milyon kisinin icindeki 17-35 yas arası bayanlar dunyanın en guzelleri. bu sadece bir dip not muhabbete devam
bi saniye burda mudahale edicem dunya uzerinde yasayan 9 milyon isvecli var ve bu 9 milyon kisinin icindeki 17-35 yas arası bayanlar dunyanın en guzelleri. bu sadece bir dip not muhabbete devam
evet axelsonn benimde akrabamin yaninda ne kadar eglenceli bir donem gecireceim konusunda tereddutlerim wardi. ama akrabam oyle eglence anlayisi olmayan ya da yasli ve devamli ewde oturan kisiler deiller. genc ve dinamik bi ortama gidecem yani zaten bu gidisim sadece yurtdisi tecrubesi edinmek amaciyla. universiteden sonra master icinde gidecem oraya cunku.
bu arada calibri yaptiin yoruma resmen koptum ama katilmamakta elde deil
axel ben sadece guzel dedim. duyarlı, sevecen, kocasına veya erkek arkadasına sonuna kadar baglı, ona karsı saygıda hicbir zaman kusur etmeyen, bir sey yaparken acaba onu incitirmiyim veya sevindirir miyim artık sadece kendi dunyasında degil kocasınınkiyle birlesmis yeni bir dunyada yasamayı becerebilen demedim.
axel ben sadece guzel dedim. duyarlı, sevecen, kocasına veya erkek arkadasına sonuna kadar baglı, ona karsı saygıda hicbir zaman kusur etmeyen, bir sey yaparken acaba onu incitirmiyim veya sevindirir miyim artık sadece kendi dunyasında degil kocasınınkiyle birlesmis yeni bir dunyada yasamayı becerebilen demedim.
Duyarli sevecen kusursuz bu amlattigin mukemmel kadin nerdeyse gercekten arayip bulmak laazim valla benim bey okumasin medem siz ulkenin kizlari boyleydi ben nerde yanlis yaptim diye adam vurmasin kafasini bir yerlere
Isin sakasi bir yere meark edenlere
varkli bir ulkeden biriyle yapilacak evlilik sanildigi kadar da kolay olmayacaktir
dusunsenize yapanci diliniz ne kadar kuvvetli olsada kavganin en hararetli yerinde tam siz kazanacaksiniz ki o vurucu kelime akliniza gelmiyor oyle kalakaliyorsunuz, bir bakmissinzi ki kavga bitmsi soz sizin iciniz de batlamis
Duyarli sevecen kusursuz bu amlattigin mukemmel kadin nerdeyse gercekten arayip bulmak laazim valla benim bey okumasin medem siz ulkenin kizlari boyleydi ben nerde yanlis yaptim diye adam vurmasin kafasini bir yerlere
Isin sakasi bir yere meark edenlere
varkli bir ulkeden biriyle yapilacak evlilik sanildigi kadar da kolay olmayacaktir
dusunsenize yapanci diliniz ne kadar kuvvetli olsada kavganin en hararetli yerinde tam siz kazanacaksiniz ki o vurucu kelime akliniza gelmiyor oyle kalakaliyorsunuz, bir bakmissinzi ki kavga bitmsi soz sizin iciniz de batlamis
valla oyle bi durum olursa ben turkce konusmaya baslarim nasil olsa anlamayacaktir hic olmazsa agzima geleni soleyebilirim.