filozof değilim ama sadece bir soru sorucam neden İngiliz kızlarımı yoksa Türk kızlarımı die açabilmişler başlıkta tam tersini hiç bi kıscaas açmamış ya da şööle soriim İngiliz erkeleri mi daha kibar Türk erkeklerimi die bi başlık yok? varsa bilen bi filozof paylaşsın.Başlıı batırdıısam kusura kalma ama şimdi senden soora açmiim bi başlık dedim
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
J.Harris
hahha süppermiş mina yaa..bu durumda mükemmelliyetçi hepsinini görür ve sesleride duyar sanırım...çok filozofik gördüm kendimişaka bi yana harbi ii lafmış varmı bööle başka laflar sende
Yaşamda en önemli şey kazançlarımızı kullanmak değildir. Bunu herkes yapar. Asıl önemli olan kayıplarımızdan kazanç sağlamamızdır. Bu zeka gerektirir;akıllı insanlarla aptal insanlar arasındaki fark budur.
William Bolith
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
John Steinbeck
hahha süppermiş mina yaa..bu durumda mükemmelliyetçi hepsinini görür ve sesleride duyar sanırım...çok filozofik gördüm kendimişaka bi yana harbi ii lafmış varmı bööle başka laflar sende