Arkadaşlar slm,ya gumtree dışında başka bir site öneriniz var mı.ayrıca mesela ev işlerinde yardım karşılığı free room veriliyor,böyle bir oda bulabileceğim bir site biliyormusunuz???
Arkadaşlar slm,ya gumtree dışında başka bir site öneriniz var mı.ayrıca mesela ev işlerinde yardım karşılığı free room veriliyor,böyle bir oda bulabileceğim bir site biliyormusunuz???
kardes bildigim kadariyla ingilterede job centerlar war oraya adini kayit ettir ... onun disindada internette gez iste .. yapilabilecek baska birsey yopk saniyorum !!!
magrid:
senin ingiltereye gider gitmez ilk isin jobcentre a gidip national insurance number alman gerekiyor. o numara olmadan ise giremezsin.
sana tavsiyem, jobcentre.gov sitesine girip duzgun bir is bak, kayitsiz isler yerine. cunku maas bordron olmasi ve bir isyerinde calisiyor olarak vergi vermek cok onemli, birdahaki vize basvurularinda cok yararini gorursun.
hazir yaziyorken sunu da ekliyim: ingiltere adresine mektup aliyor olman cok cok onemli. ora gider gitmez GP (saglik ocagi) na kayit ol -ve bedava saglik hizmetinden yararlan- ayrica kutuphaneye kayit ol ve "yeni urun vsvsvs lerden haberdar olmak istiyorum" diye ekle ki senin adresine duzenli olarak reklam fln gelsin. banka hesabi vesaire acmak icin bunlar sart.
yolunuz acik olsun
jobcentere her isteyen degil legal olarak herkes uye olmali. cunku oradan alacagin NI numasa bir nevi sigorta numaran olacak ve odedigin tum vergilerin gidecegi tek adres orasidir. o yuzden o konuyu atlama.
o kolay bir mevzu, sikintili bisey degil. 0845 600 0643 numarasini ariyip randevu alacaksiniz, telefonda size gerekli seyleri soylerler. telefonu ettikten sonra 1 hafta icinde falan randevu verirler, randevudan sonraki hafta da numara gelir.
her kasabada bir adet jobcentre bulunur. buralara daha cok ickici kumarci, devlet yardimi somuren igrenc insanlar gelir ve sizin de NI numaranizi aldiktan sonra o yere gitmenize asla gerek yok. is aramak icin jobcentre.gov adresine gider oyle basvurursunuz.