Arkadaşlar turkcellll hatım var havaalanına inince açıp kullanmak zorundayım bu durumda turkcelin anlaşmalı olduğu operatörlerden birini manuel seçip o hatt üzerinden arama yapsak nasıl olur ...yani maliyetlimidir ? tecrübesi olan varsa bilgi verir mi lütfen
Seni arasalar bile senden de gider, tavsiyem iner inmez birinden rica et durumu açıkla, numarasını Türkiyeye mesaj ile at sonra o numarayı arasınlar. Havalimanlarındaki telefon klübelerini kullanbilirsinde, hemen hemen hepsi kredi kartı vs kabul ediyor.
Seni arasalar bile senden de gider, tavsiyem iner inmez birinden rica et durumu açıkla, numarasını Türkiyeye mesaj ile at sonra o numarayı arasınlar. Havalimanlarındaki telefon klübelerini kullanbilirsinde, hemen hemen hepsi kredi kartı vs kabul ediyor.
kardeş bilmiyorum ingiltere ye geldin mi daha önce.
ama ben ce en mantıklısı lebar,nomi yada lyca sim kartlar dan bırısnden almak .bunlar 5 pound a içinde 5 pound kredi ile satılır.ve turkıye yı yaklasık 100_150 dakıka arayabılırsın .
hatatında basarılar
Bende biliyorum o hatlarıda havalimanında nereden bulacak? İlk anlar için soruyor arkadaş. Ben ne yap biliyormusun hocam laptopnu yanında tut mutlaka wireless vardır, bedava olmasa bile saatlik 3-4 poundluk bir yer vardır kredi kartı ile alırsın. Sonra skype, 12voip, nonoh gibi VOIP uzerinden krediden konusursun. Şuan nonoh.net'de 10 euroye 90 gün boyunca Türkiyedeki sabit hatları aramak sınırsız.
Lebar, nomi alternetifler var ama bunlar sonuç olarak VOIP'den çıkıyor, ses kalitesi çok fark olmaz bence nonoh'u düşün ayrıca İngiterede hat aldığında direk cep telefondna çıkış numarasıda var, şöyle 500-600dk bir paketin varsa doya doya konuşursun.
Arkadasin dedigi gibi onlar bile arasa senden her sekilde gidiyor...
20 tl lik alsin burda 1-2 dakika idare eder.. )))
fazla gitmez soyleyim ben test ettim.. )))
sonra burdan alirsin bir Lyca kullanirsin
Lyca ucuz değilki oda VOIP kalitesinde, 12voip ve nonoh bence daha avantajlı
Lyca Türkiye aramak sabit hat 4p - cep telefonu 14p yani 10 pound yüklediğin zaman, 250dk sabit hat 71dk cep konuşabilirsin.
nonoh.net ile 10 euro (9 pound) ile sınırsız sabithatlarla, 250dkdan fazla cep ile konuşabilirsin.
yahu ne çok abartmışsınız) ara gitsin, ölüm değil ya. ben hemen hemen 1 hafta boyunca turkcell hattımı kullandım. taş ç*****a 100 kontur gitti. buraya gelince ilk başlarda o kadar gereksiz şeylere para harcayacaksın ki, tlf. hiç dert etme derim. sadece yurt dışına açtırmayı unutma.
sağolun arkadaşlar , lyca aldım en yakın onu buldum aldım, internettende register yaptım indirimli konuşmak istediğim ülkeyi belirtip, ama hala anlayamadım dk da kaç attığını, neyse sabitl hatlarla konuştuğumda baya uygun sayılır ,şimdilik idare eder. tşk tekrar hepinize.